Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Αυτό που δεν εχουν αντιληφθει οι διαιτητές επι το πλειστον είναι πως  ελέγχονται ..τηλεοπτικα από τον Σκωτσέζο     Χιου Ντάλλας  Κι αυτό δεν είναι κατι που το λεμε εμεις αλλα τους το γνωρησε ο ιδιος για να εχουν τα ματια τους ..δεκατέσσερα .Κι όμως  αυτό  δεν  δειχνουν να το συμμερίζονται  ολοι .Γιατι παράδειγμα ο Χαρης Καλογερόπουλος ενώ του δόθηκε η ευκαιρια να κανει μια ανετη και επιβλητικη διαιτησια  στον αγωνα του Πλατανιά με τον ΠΑΟΚ,εμφανιστηκε ατολμος στον πειθαρχικο τομέα .

Γιατι πως αλλιως θα μπορουσε να χαρακτηριστεί η διστακτικότητα  του να δειξει απαυθεάις κοκκινη στον Τέτε που μπροστα στα ματια του πάτησε τον Σαλπιγγίδη .Μιλαμε για  μια αποβολη που εβγαζε.. ματια και όταν καταλαβε το λάθος του ,εδωσε μετα από λιγο μια δευτερη κιτρινη .Ομως το αρχικο λάθος του δεν εσβησε γιατι ηταν χτυπητο καθως η τηλεόραση εδειξε πεντακάθαρα τι συνέβη .

Ο Καλογερόπουλος ειχε δειξει από το πρωτο ημίχρονο ότι δεν ειχε προθεση να δειξει πολλες κιτρινες και απόδειξη είναι ότι δεν τις πηραν τοσο ο Τζιώλης οσο και ο Βίτορ κι όταν του εγινε δυσκολη περιπτωση εκει,εχασε την αποβολή με συνέπεια ο παρατηρητής Δ.Μπερσής να προβληματίζεται ενώ δεν θα επρεπε αν δεν συνεβαινε αυτό το αντικανονικό και απαράδεκτο πατημα του Τετέ σε αντιπαλο του ,που αυτοματα δημιουεργει προβλημα στον Αθηναιο διαιτητή.

Παντως και οι βοηθοι Ακριβος και Τουμπακάρης ειχαν περιπτώσει που δεν ενηργησαν σωστα  οποτε και γι αυτους ο Αρκάς παρατηρητής θα κανει χρηση βίντεο.Ο μονος που δεν εχει προβλημα είναι ο Τάσος Παπαπέτρου που ηταν τέταρτος.