Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η Θάλεια Μήτση εμφανιστηκε το απογευμα της Πεμπτης στο Σχηματάι σε φουλ φόρμα και πέρασε το ανδρικό τέστ παρουσια του περιφερειάρχη Φραγκίσκου Σωμαρακάκη  του ομοσπονδιακου γυμναστη Βασίλη Λώλη και του εκοπαιδευτή  Σταύρου Φλώτσιου/Ετσι πλεον είναι στην διακριτικη ευχέρεια της ΚΕΔ να την τοποθετησει σε πινακα τθνικης κατηγορίας .Αλλωστε μπροστα της εχει διεθνείς υποχρεώσεις και όπως ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ  θα είναι διαιτητής στον πρώτο ημιτελικό για το Champions League Γυναικών ανάμεσα στις γερμανικές ομάδες FFC Turbine Potsdam-VfL Wolfsburg στις 19/4/2014, με βοηθούς τις Χρυσούλα Κουρομπύλια-Ανδρονίκη Νιώτη. Χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελέσει η Ελένη Αντωνίου.

-

Η Θάλεια Μήτση ορίστηκε  επιισης  διαιτητής και στον αγώνα ΕΙΡΕ-Ρωσία (7/5/2014) στο πλαίσιο του 1ου προκριματικού ομίλου για το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών 2015. Βοηθοί της θα είναι η Χρυσούλα Κουρομπύλια και η Ανδρονίκη Νιώτη.

 

Αγώνα πηρε και η Ελένη Λαμπαδαρίου  που θα διευθύνει την αναμέτρηση Σλοβενία-Κροατία (8/5/2014) για τον 1ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών, με βοηθούς τις Παναγιώτα Κουτσουμπού-Ουρανία Φώσκολου.

 

-Τέλος, αγώνες του 7ου ομίλου του αναπτυξιακού τουρνουά Γυναικείων Ομάδων κάτω των 18 θα διευθύνει η Ελένη Αντωνίου,( εντάχτηκε φετος στον πίνακα των διεθνών ) με βοηθό την Ανδρονίκη Νιώτη. Οι αναμετρήσει θα διεξαχθούν 29/7-1/8/2014 στη Μολδαβία και εκτός της διοργανώτριας χώρας παίρνουν μέρος οι Ουκρανία, Τουρκία, Ρουμανία.