Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

O διαιτητής Κάκος κρύβεται πίσω απο την κλήση του Εργοτέλη σε απολογία, επειδή οι ποδοσφαιριστές του είχαν «αντικανονικές κάλτσες» όπως αναφέρει το κατηγορητήριο, στο παιχνίδι με την Ξάνθη (Δείτε εδώ). Το παρασκήνιο της παράξενης υπόθεσης και σίγουρα μιας απο τις πιο πρωτότυπες απολογίες, έχει ώς εξής: Πρίν την έναρξη του παιχνιδιού ο διαιτητής Κάκος έκανε όπως συνηθίζει, συστάσεις στους παίκτες των δυο ομάδων, ώστε να μην φορέσουν οτιδήποτε αλλοιώνει την εμφάνιση τους.
Οταν οι παίκτες του Εργοτέλη, ήταν έτοιμοι να μπούν στον αγωνιστικό χώρο, τέσσερις απο αυτούς φορούσαν άσπρη κάλτσα μέσα απο την κίτρινη με την διαφορά ότι ήταν εμφανής. Ενώ είχαν βάλει πολλά άσπρα «τέιπ» , πάνω στην κίτρινη κάλτσα για να δέσουν τα πόδια τους.
Τα άσπρα τέιπ ήταν αυτά που ενόχλησαν τον Κάκο, ο οποίος επικαλέστηκε τον κανονισμό και ζήτησε απο τους παίκτες να επιστρέψουν στα αποδυτήρια και να τα αφαιρέσουν. Το παιχνίδι καθυστέρησε να ξεκινήσει 4 λεπτά και το θέμα σημειώθηκε στο φύλλο αγώνα. Απομένει να δούμε αν ο Εργοτέλης δεχθεί και...πρόστιμο για τις κάλτσες και τα «τέιπ». Πάντως για την διαιτησία του Κάκου δεν υπήρχε παράπονο. Οπως πάντα σχολαστικός, αλλά στο παιχνίδι είχε καλή διαιτησία...Γ.Κορτς ΠΗΓΗ www,prismasport.gr