Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 Aπολυτη εμπιστοσυνη στους Ελληνες διαιτητές εν ενεργεια και μη εχει η Καλλονή και ο προεδρος της Νικος Μιχαλάκης παροτι δεν παρέστη στη συνεδριαση του συνεταιρισμου λογω επαγγελματικών ασχολιων στην μακρινη Τζεντα ,τηλεφωνησε στον προεδρου της σουπερ λιγκα Τακη Αγραφιώτη και του κατέστησε σαφές ότι η ΠΑΕ της Μυτηλήνης είναι αντιθετη στην ελευση ξενου για να οριζει διαιτητες και να τους εποπτεύει .Το ιδιο μετέφερε μετα και κατά την διάρκεια της συνεδριασης ,στην ολομέλεια των ΠΑΕ ο αντιπρόεδρος της Καλλονής Κωστας Παπαδόπουλος που κι αυτος υπερμαχος των Ελληνων αφου παλαια ηταν κι αυτος διαιτητής.

Εξηγώντας ο Μιχαλάκης την θεση του ηταν καυστικός αφου συνδυασε την πιθανη ελευση ξενων με οσα συμβαινουν στην χωρα μας τα τελευταια χρονια με την τροικα « ειπα στον προεδρο της σουπερ λιγκα ότι δεν χρειάζεται η διαιτησια μας ένα Οθωνα όπως τον ειχαν φέρει παληα  να κυβερνησει την  πατριδα μας Αρκετα με τους ξενους με την τροικα και τα μνημονια Πρεπει να δειξουμε εμπιστοσυνη στους Ελληνες διαιτητές Να βάλουμε ένα από τους τοσους ικανους που είναι παρατηρητές να οριζει και να εποπτευει τους διαιτητες .Δεν καταλαβαινω που είναι το πρόβλημα Όμως για να γινει αυτό πρεπει ολες οι ΠΑΕ να ομονοησουν και να δυαφυλάξουν την κατάκτιση που είναιγια την    σουπερ λιγκα να εχει το κουμαντο στη διαιτησια στη  διοργανωση του πρωταθληματος της Και αυτό πρεπει να το στηρίξουμε και να δουμε με καλό μάτι και χωρις προκατάληψη τους διαιτητες που θα διευθυνουν τα παιγνιδια Δεν υστερουν σε τιποτε από τους ξενους .Αλλωστε τους ειδαμε προσφατα στο μουντιάλ και ωρισμενοι εκαναν οργια που αν ειχαν συμβει εδώ ακομη θα τα συζητάγαμε Εγω λοιπον δεν συμφωνω με την ελευση ξενου και στηριζω τον Ελληνα «

Κι επειδη ισως καποιοι αναρωτηθουν γιατι εχει τοση εμπιστοσυνη ,προσθεσε « εδώ περση στην πρωτη χρονια της Καλλονης στη σουπερ λιγκα δωσαμε 34 εκτος εδρας αγωνες και παροτι εγιναν και λαθη σε βαρος μας  δεν βγηκα ποτε να κανω διαμαρτυρια γιατι εκρινα ότι είναι ανθρωποι και παράλληλα ποτε δεν διαμαρτυρηθηκα και στην ΚΕΔ γιατι ηθελα να στηριξω τον θεσμο και την επιτροπη .Ευνοια δεν ειχαμε αλλα σε γενικες γραμμες η διαιτησια ηταν καλη γι αυτό και εκφραζω την εμπιστοσυνη μου στους Ελληνες διαιτητες εν ενεργεια και μη και τασσομαι κατά των ξενων «

ΘΕΜΑ ΓΗΠΕΔΟΥ

Στο  μεταξυ εχει προκυψει μεγα  ζήτημα στη Μυτιλήνη αναφορικά με την χρήση του δημοτικού σταδίου της πόλης.

Ο νεοκλεγεις  Δήμαρχος του νησιού κ. Γαληνός έχει εισηγηθεί για την παραχώρηση του γηπέδου και στην ομάδα του Αιολικού προκειμένου να δίνει εκεί όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της τη νέα σεζόν με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονη αντίδραση από πλευράς των ανθρώπων της Καλλονής μιας και θεωρούν ότι θα ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα ο αγωνιστικός χώρος( υπαρχει και σχετικη εκθεση του γεωπονου που είναι υπευθυνος για την συντηρηση) Ωστοσο  συναινούν  στην παραχώρηση του γηπέδου για συγκεκριμένο αριθμό αγώνων κι ευελπιστούν ότι θα βρεθεί τελικά μια συμβιβαστική λύση. Είναι χαρακτηριστικό δε, ότι ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Καλλονή, κ. Κ .Παπαδόπουλος έχει ενημερώσει ήδη την Γ.Γ.Α. και την Σούπερ Λίγκα για το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί ώστε να προβούν στις δέουσες ενέργειες αν κριθεί απαραίτητο.

Η Δημοτική αρχή βέβαια επιχειρεί τα τελευταία 24ώρα να ρίξει τους τόνους μιας και δεν θέλει με τίποτα να ξεσπάσει κόντρα ανάμεσα στους δύο συλλόγους και γι’ αυτό τον λόγο φαίνεται να κάνει ένα βήμα πίσω καθιστώντας σαφές πως προτεραιότητα για την χρήση του γηπέδου θα έχει η ομάδα της Καλλονής. Είναι χαρακτηριστικές δε, οι δηλώσεις που πραγματοποίησε στο FBIsports ο υπεύθυνος του Δημοτικού σταδίου, κ.Κωστας  Αστυρακάκης, ( την διοικηση εχει το νομικο προσωπο) τονίζοντας με νόημα τα εξής: «Θεωρούμε πως δεν θα υπάρξει κανένα ζήτημα. Η επίσημη θέση του Δήμου είναι πως η ομάδα της Καλλονής έχει προτεραιότητα για την χρήση του γηπέδου και μόνο αν δεν συμπίπτουν οι εντός έδρας αγώνες της με αυτούς του Αιολικού θα γίνεται η συγκεκριμένη παραχώρηση. Εξάλλου οι δύο ομάδες έχουν δικά τους προπονητικά κέντρα οπότε δεν θεωρούμε πως με δυο ώρες την εβδομάδα που διαρκεί ένας αγώνας ποδοσφαίρου θα ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα ο αγωνιστικός χώρος».

Το εν λόγω ζήτημα που έχει προκύψει λοιπόν απασχολεί εντονότατα τους ανθρώπους της Καλλονής οι οποίοι ωστόσο βρίσκουν τον απαραίτητο χρόνο να ασχοληθούν και με τα μεταγραφικά ζητήματα έχοντας ως απώτερο στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας τους ενόψει της επόμενης σεζόν.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες λοιπόν, οι νησιώτες βρίσκονται μια ανάσα μακριά από την σύναψη συμφωνίας με έναν Ρουμάνο κεντρικό αμυντικό αγνώστων λοιπόν στοιχείων. Δεν αποκλείεται μάλιστα ο εν λόγω ποδοσφαιριστής να βρίσκεται ακόμα και σήμερα στην χώρα μας προκειμένου να υποβληθεί στον απαραίτητο ιατρικό κι εργομετρικό έλεγχο και να υπογράψει στη συνέχεια το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον σύλλογο.