Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ευχαριστούμε ! Για τονΕνδιαφερον σας... ------------------------------------------------------------ Είχα την Σχετικη Αίσθηση...οτι οι ' Πολλά Υποσχόμενοι ' Νηφαλιοι 'Νεοι Σωτήρες του Ποδοσφαιρικού Πειραια ' δεν θα έδειχναν Κομπασμο ,αλλα Περίσκεψη αναλογη και αντίστοιχη του ρόλου που επιζητούν.. Τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ! για το Αυθεντικό ενδιαφέρον τους και την σαφη καταδίκη , αυτών - οποιοι και αν ειναι - που βανδαλισαν τα Γραφεια - Εδρα της Ενωσης μας τα ξημερώματα της Μεγάλης Παρασκευής . Η Πραγματικότητα λέει οτι το σπιτι των Σωματειων μας , μεσα στο τελευταιο διαστημα των 7 μιση μηνων , δέχθηκε τρεις Επιδρομικες Επιθέσεις απο κάποιους που σκοπεύουν να κάνουν Κακό και μόνον Κακό στο Παμπειραικο μας Ποδοσφαιρο .
Πρόσθετω δε επιπλεον τις καταστροφές και βανδαλισμούς που δέχθηκε το διπλανό με την Ενωση πολυτραυματισμενο Γηπεδο του ΣΕΦ - που μας ανάγκαζε κάθε φορά , απευθυνομενοι παντου να το αποκαθιστουμε .
Το ποιοι ειναι αυτοί , γιατί τα έκαναν , αν οι εγληματικες πραξεις τους συνδεονται μεταξυ τους η ποιες ηταν οι προθεσεις τους , θα το βρουν η αστυνομία οι ανακριτικες και υπεύθυνες υπηρεσιες τους .
Οι Συμετεχοντες στο Ποδοσφαιρο του Πειραια , θυμούνται και άλλες τέτοιες εγκληματικές πράξεις που συνέβησαν στη ' παλιά Ενδοξη..μετά Αλεξανδρούπολη Εποχή ..' οταν δυο εμπρησμοι ,επι διοικήσεως του αειμνήστου Παναγιωτη Σαλπεα , κατέστρεψαν το Αρχειο της Ενωσης μας. Οσον αφορά κκ. τα περι ' Μετανοίας μας' ..μπας και μας δοθεί ' χάρις ' η Αφεση Αμαρτιών , μας Θυμίζουν τα διάγγελματα : ' ..διότι δεν συνεμορφωθειν προς τας Υποδείξεις ..' Ελπίζουμε δε επίσης οτι εσείς οι Αψεγαδιαστοι ..Κριτές και Δικαστές μας..να μας αναγνωρίσετε τουλάχιστον.. το Ελαφρυντικό του ' Προτερου Εντιμου Βιου '... Ε κατι ειναι κ' Αυτο...θα αποδείξετε έτσι - εκτοs των αλλων Αδιαμφισβητητων Προσοντων σας ..- και ! την Μεγαλοψυχια σας.. Δηλωνω Υπευθυνα σε ολα τα Σωματεία μας , οτι με την απαιτουμενη καθημερινη Εργασια , Σοβαρότητα και Στιβαροτητα , Συνεχιζουμε την διεκδικηση για τα δικαιώματα του Παμπειραικου Κοινωνικού Ερασιτεχνικού Ποδοσφαιρου μας. Αυτο θα κάνουμε μέχρι τις Ενωσιακες εκλογές του Ιούνιου 2013. Το Ιδιο θα εξακολουθησουμε Πολαπλασιαστικα να Κάνουμε , με την Εμπιστοσυνη τους και στην Νεα Διοικητική Θητεία μας .
Στέλιος Μπρατσολης Προεδρος Ε.Π.Σ.Π.