Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Δεν χρειαζόταν η επιβεβαίωση του Μίτσελ για το πέναλτι που ζητά ο Πλατανιάς στο 59ο λεπτό του αγώνα, σε ανατροπή του Γιάννου από τον Μανωλά, όμως, όταν το λέει και ο Ισπανός, τότε ο Τάσος Κάκος πρέπει να καταλαβαίνει ότι κάτι δεν έχει κάνει καλά.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι οι Χανιώτεςδεν άξιζαν μια τόσο βαριά ήττα και έδωσε συγχαρητήρια στον Άγγελο Αναστασιάδη.

Μάλιστα όταν  ρωτήθηκε και για ένα πέναλτι που ζήτησαν οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο (σ.σ.: σωστά δεν δόθηκε, καθώς είχε προηγηθεί φάουλ στον Μανωλά), για να απαντήσει: «Ήταν μια σημαντική φάση που θα μπορούσε να επηρεάσει το παιχνίδι, αλλά ήμουν σε σημείο που μπορώ να έχω άποψη. Απ' ό,τι μου είπαν, ήταν περισσότερο πέναλτι αυτό του δεύτερου ημιχρόνου και όχι του πρώτου, γιατί εκεί είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ. Γι’ αυτό είπα πως δεν άξιζε στον Πλατανιά αυτή η τόσο μεγάλη ήττα. Ο Πλατανιάς θα μπορούσε να είχε πετύχει γκολ από πέναλτι ή από κάποια άλλη οργανωμένη φάση».

Παντως , ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν θέλησε να... πυροβολήσει τον Τάσο Κάκο.
«Δεν ασχολήθηκα ποτέ με τη διαιτησία. Δεν θα το κάνω και τώρα. Και να σας πω και κάτι; Εάν καταλάβω κάτι ότι είναι λάθος, το σταματάω πλήρως. Εγώ, λοιπόν, σαν προπονητής, σαν άνθρωπος αν θέλετε, κάνω χιλιάδες λάθη. Οι ποδοσφαιριστές τα ίδια. Κι αυτοί άνθρωποι είναι, θα κάνουν λάθος. Άλλες φορές είναι υπέρ μας, άλλες φορές υπέρ των άλλων. Είναι πάρα πολύ άσχημο να βγαίνουμε όλοι εμείς που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο και να “σκοτώνουμε”. Επειδή το είδαμε 10 φορές στην τηλεόραση σε αργό ρυθμό. Το μόνο που έχω να πω για τους διαιτητές είναι ότι στη μεγαλύτερή τους πλειοψηφία είναι έντιμοι άνθρωποι και θέλουν το καλό του αθλήματος. Και να το δούμε όλοι έτσι. Είμαστε άνθρωποι του ποδοσφαίρου και οτιδήποτε πούμε ή οποιαδήποτε χειρονομία κάνουμε, ξεσηκώνουμε θετικά ή αρνητικά τη φίλαθλη κοινή γνώμη και αυτό είναι πολύ άσχημο. Πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ το τι θα πούμε και τι θα κάνουμε. Μη με ξαναρωτήσετε, λοιπόν, για τους διαιτητές», ήταν τα λόγια του τεχνικού του Πλατανιά.