Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Για άλλη μια χρονιά η ετήσια χοροεσπερίδα της ΕΠΣ Ρεθύμνου  στέφθηκε απο επιτυχία.Εγνε το βράδυ της Παρασκευής στο κοσμικό κέντρο «Φάρος» στο Ρέθυμνο παρουσία περίπου 700 φίλων του Ρεθυμνιώτικου αλλά και Κρητικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο με τους παρευρισκομένους να διασκεδάζει με τα όμορφα μουσικά ακούσματα του ο Μανώλη Κονταρός με το συγκρότημα του.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο Πρόεδρος ΕΠΣ Ρεθύμνου κ. Γιάννης Κουνδουράκης και το Δ.Σ. της Ένωσης βράβευσαν ανθρώπους που προσέφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν από το πόστο του ο καθένας στην ανάπτυξη του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου. Παράλληλα σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ρεθύμνου κ. Γιάννης Κουνδουράκης, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ κ. Γιώργος Βούρβαχης και η αντιπεριφερειάρχης κ. Μαίρη Λιονή.

Όσον αφορά της βραβεύσεις, αρχικά τιμήθηκε ο πρόεδρος του Ψηλορείτη και πρεσβευτής της ευρύτερης περιοχής του δήμου Αμαρίου παπά Μανώλης Διαμαντάκης για τις δραστηριότητες που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια δίνοντας ώθηση στα νέα παιδιά να στραφούν στον αθλητισμό και στην δημιουργική απασχόληση, με την ΕΠΣΡ να τον τιμάει με αυτόν τον τρόπο για την μέχρι τώρα προσφορά του. Αμέσως μετά ακολούθησε η βράβευση σε ένα νεαρό ποδοσφαιριστή τον Δημήτρη Μυρθιανό που εκπροσωπεί επάξια το Ρέθυμνο σε ένα υψηλό αγωνιστικό επίπεδο που του παρέχει η Ακαδημία του Παναθηναϊκού στην Παιανία όπου συνεχίζει να αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις με το ταλέντο του και την αφοσίωση του όντας μέλος και της Εθνικής Παίδων με την μητέρα του Δημήτρη, Χρυσούλα Μυρθιανού-Χνάρη να παραλαμβάνει το βραβείο δεδομένου της απουσίας του ίδιου λόγω ανειλημμένων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Στην συνέχεια βραβεύτηκε για το ήθος του και την προσφορά του ο επί σειρά ετών παίκτης του Ρεθυμνιακού Γιάννης Μαρινάκης ο οποίος ξεκίνησε και έκλεισε την καριέρα του στην ομάδα του χωριού του και της καρδιάς του τον Ποσειδώνα Γερανίου ενώ η τέταρτη στη σειρά βράβευση έγινε για έναν επιτυχημένο επιχειρηματία που έχει προσφέρει και στηρίξει με κάθε τρόπο και μέσον στο ποδόσφαιρο αλλά και αθλητισμό της πόλης του γενικότερα. Το παρόν στην όμορφη αυτή εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γιώργος Μαρινάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου κ. Μαίρη Λιονή, ο υπεύθυνος τομέα Αθλητισμού του δήμου Ρεθύμνου κ. Δημήτρης Λαχνιδάκης, ο αντιδήμαρχος κ. Κώστας Ηλιάκης, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ρεθύμνου κ. Γιώργος Γιακουμάκης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνου και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος συνοδευόμενος από τον παπά Γιώργο Λελεδάκη ενώ από πλευράς αθλητικών φορέων και παραγόντων το παρόν έδωσαν ακόμη ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Χανιών και αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΠΟ κ. Γιώργος Βούρβαχης εκπρόσωποι από την ΕΠΣ Ηρακλείου  Μ.Μαθιουδάκης Κ.Θεοδοσάκης και την ΕΠΣ Λασιθίου Μ Παπαγεωργίου εκπρόσωποι από ομάδες του νομού μεταξύ άλλων από τους Ερμή Ζωνιανών, Ψηλορείτη, Άρη, Ρεθυμνιακό, Λιβάδια, Μελιδόνι, ΟΦ Αρμένων, Ασή Γωνιά κ.α. αλλά και αρκετά μέλη του ΣΔΠ Ρεθύμνου. Προς το τέλος της βραδιάς έγινε και η κλήρωση των λαχνών που μοιράστηκαν στους θαμώνες και είχαν ως μεγάλο βραβείο ένα μηχανάκι 110 κ.ε. και ακόμη ένα tablet και δύο εισιτήρια για δύο άτομα για διαμονή στην νήσο Χρυσή νότια της Ιεράπετρας. 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ Ηλίας Βουρτζούμης