Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 Eπιστολη διαμαρτυρίας εστειλε η διοίκηση της ΕΠ Καρδίτσας  στο Δ.Σ της ΕΠΟ και τον προεδρο της ομοσπονδιας Γιώργο Σαρρή  για την διαιτησια του Λάμπρου Παπαργυριου στον ημιτελικό του final-4 κυπελλου γυναικών Συγκεκριμένα τον κατσγγειλει για σημαντικα λαθη  και διαμόρφωση του αποτελέσματος στον αγώνα μεταξυ   των Ελπίδων Καρδίτσας-με τους Αμαζόνες Δράμας 0-2 Την επιστολη που κοινοποιήθηκε και στην ΚΕΔ υπογράφουν ο προεδρος της ενωσης Καρδίτσας Μανώλης Παλάσκας και ο γενικός γραμματέας Αλέξανδρος Λέκκας 

ΠΡΟΣ

ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ

ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

ΘΕΜΑ: «ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ»

 

    Κύριε Πρόεδρε ,

 

       Την 9-5-2014 διεξήχθη ο ημιτελικός Κυπέλλου Γυναικών στο Ενωσιακό γήπεδο της Πιερίας μεταξύ των ομάδων  ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ με ορισθέντα διαιτητή κ. ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΟ της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ο οποίος έληξε με νικήτρια την ομάδα της Δράμας με σκορ 2-0.

Εμείς ως Διοίκηση νοιώθοντας την υποχρέωση διαφύλαξης του κύρους και του θεσμού του ποδοσφαίρου  μας και του Σωματείου μας θέλουμε με την παρούσα να σας υποβάλλουμε την διαμαρτυρία μας και να καταγγείλουμε τον ορισθέντα διαιτητή  κ. ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΟ  για την διαμόρφωση του αποτελέσματος.

  Συγκεκριμένα ο διαιτητής καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλτι εις βάρος του Σωματείου της  δύναμης μας . Ενώ είχε την υποχρέωση να τηρήσει τους κανονισμούς αναγνώρισης χαμένου χρόνου(καθυστερήσεις) δεν το έπραξε. Σε τραυματισμό της τερματοφύλακα του Σωματείου μας 6΄στο 1ο ημίχρονο σφύριξε τη λήξη του ημιχρόνου στο 44΄.  

Δεν υπολόγισε ούτε κράτησε καθυστερήσεις για τον χρόνο διακοπής του παιχνιδιού. 

 Ο διαιτητής έχει την κρίση και την αναγνώριση του χαμένου χρόνου και την αποδεχόμαστε όταν αυτό βέβαια γίνεται κατά δίκαιη και αντικειμενική κρίση.  Ο διαιτητής καθόλη τη διάρκεια του αγώνα άφηνε τα σκληρά μαρκαρίσματα της ομάδας της Δράμας ατιμώρητα, εν αντιθέση με το Σωματείο μας που ήταν προκλητικός(ανύπαρκτο φάουλ, κάρτα).

Και όλα αυτά παρουσία πολλών φιλάθλων και των ΜΜΕ που βρισκόταν στο γήπεδο.

Είναι άδικο για το Σωματείο μας να τυγχάνει τέτοιας μεταχείρισης  και να στερείται η διεκδίκηση επί ίσους όρους  η ελπίδα για τον τελικό.

Γενικά ο πίνακας της ΚΕΔ είναι γεμάτος με ικανότατους διαιτητές. Γνωρίζουμε ότι καταβάλετε τα μέγιστα για την εκπλήρωση των σκοπών που υπηρετείτε. Τέτοιοι διαιτητές πρέπει να απομακρύνονται για το καλό του ποδοσφαίρου, ώστε στην συνείδηση των φιλάθλων, των ποδοσφαιριστών και των διοικήσεων των Σωματείων, οι οποίοι έχουν κρίση και άποψη, να δημιουργηθεί η πεποίθηση ότι δεν πρόκειται να αδικηθούν από τους διαιτητές, ότι είναι αντικειμενικοί στην κρίση τους και τυχόν λάθη είναι «ανθρώπινα».

 Εμείς ως Διοικητικό Συμβούλιο ζητάμε να επιρριφθούν οι ανάλογες ευθύνες στον συγκεκριμένο διαιτητή του αγώνα."