Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Πρεπει να γινουν ουσιαστικοι και να ριξουμε απλετο φως στις σημερινες επιλογές Μπορει να ανακονώθηκαν 30 ονοματα αλλα αυτό δεν σημαινει ότι υπολογίζονται ολοι από την ΚΕΔ Ωρισμενοι μπηκαν για το Θεαθήναι κι αυτό θα φανει στην πορεια που θα είναι μονιμα εκτος ορισμών .

Αυτή είναι η αλήθεια.Γι αυτό και δεν μας βρίσκει συμφωνους αυτό που συνέβη γιατι καποιοι θα είναι σε μια χειμερία νάρκη ενώ θα επρεπε από τωρα να ξεκαθαρίσει το τοπίο Μακάρι να διαψευστούμε,αλλα οσο εγωιστικο και να ακούγεται θα μας δικαιώσουν τα γεγονότα.

Επειτα θα εχουμε το ΝΟΜΙΜΟ αλλα και καπως ακομψο.ανεξάρτητα που οι πίνακες είναι ανοικτοί να παίζουν οι υποψηφιοι( ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ) και οι επιλεγέντες να παραμενουν θεατές .Εμεις ειμαστε σαφείς και στη ζωη όλα τα πραγματα εχουν μια ροη .Καποιοι φευγουν ,καποιοι αλλοι ερχονται και παει λεγοντας Στασιμότητα πρωτη φορα παρατηρείται στην διαιτησια και δεν είναι καλό γιατι ο συνωστισμός μονο ..μπούγιο προκαλεί και δεν διευκολύνει την ανανεωση του εμψυχου υλικου ,εν ονόματι τις οποια ερευνας που αλλωστε πέρασε ένας ,ηλθαν οι νεες επιλογές και η ζωη συνεχίζεται..

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. Περιμένουμε να δουμε πως θα περπατήσει ολο αυτό το μπέρδεμα που συνετελέσθη με τους 30 διαιτητές που καπου επτα με οκτω θα είναι αχρείαστοι Κι εδώ  ειμαστε να κανουμε …ταμειο .