Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Αναβρασμός υπάρχει στις τάξεις της ηρακλειώτικης διαιτησίας μετά τις τελευταίες αξιολογήσεις, με το Ηράκλειο ναι μεν να κερδίζει θέσεις στους πίνακες αλλά σίγουρα να υπάρχει πίκρα για το ότι δεν κέρδισε όπως άξιζε μία δεύτερη θέση διαιτητή στη Σούπερ Λίγκα.

Βασικό φαβορί για την άνοδο ήταν ο Γιώργος Φουκάκης, ο οποίος έκανε ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα και έβγαλε με επιτυχία πολλά ντέρμπι στην Football League, με τις πληροφορίες να λένε ότι ήταν μέσα στη Σούπερ Λίγκα αλλά την τελευταία στιγμή τον άφησαν εκτός πίνακα. Αυτή η εξέλιξη έφερε έντονη δυσαρέσκεια, πίκρα και απογοήτευση και σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Φουκάκης είναι αποφασισμένος να τα «βροντήξει» και να αποχωρήσει από τη διαιτησία!

Γνώστης των προθέσεων του Γιώργου Φουκάκη είναι και ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου, με τον οποίο έγινε πριν λίγες ημέρες συνάντηση. Ο κ. Τζώρτζογλου προσπαθεί να μεταπείσει τον ηρακλειώτη διαιτητή και να αναιρέσει την πρόθεσή του, καθώς τυχόν αποχώρησή του, θα είναι πλήγμα για την διαιτησία του Ηρακλείου…

ΠΗΓΗ www.grandsport.gr