Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Δύο μήνες έχουν περάσει από την ημερα που η ΕΠΟ αποφάσισε να σταμάτησει τη συνεργασία με τον  διεθνή παρατηρητή και εκπαιδευτή Θανάση Μπριάκο  ως υπεύθυνος  εκπαίδευσης και στη θέση του να διορίσει τον Κύρο Βασάρα..

 Κι ενώ θα επρεπε  αμεσα η ομοσπονδια σαν διεθνη να τον ενταξει στον πίνακα των παρατηρητων  η  ΚΕΔ  κωλισιεργει  και ακόμη  τον έχει εξω από τους πίνακες των παρατηρητών και εκπαιδευτών παρότι ασχολήθηκε για πολλά χρόνια με την εκπαίδευση Και , είναι παρατηρητής FIFA & UEFA από το 2009, είναι μέλος της Επιτροπής Συμβάσεων Διαιτησίας της UEFA (υπεύθυνος στην Αυστρία και Ουγγαρία)  και φέτος ορίστηκε από την UEFA και τον κο Ντάλλας παρατηρητής στους αγώνες ΤΣΕΛΣΙ-ΣΑΛΚΕ και ΡΟΜΑ-ΜΠΑΓΙΕΡΝ.

 Ο Θανάσης Μπριάκος απέστειλε επιστολή προς το ΔΣ της ΕΠΟ, όλες τις ΕΠΣ, τους επικεφαλής των ΕΔ/ΕΠΣ και τους υπαλλήλους της ΕΠΟ ευχαριστώντας τους για τη συνεργασία  που ειχε όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ κος Γκιρτζίκης και η εκτελεστική της ΕΠΟ ευχαρίστησαν το Θανάση Μπριάκο για την συμμετοχή του στον τομέα της εκπαίδευσης και επιβεβαίωσαν την επιθυμία της ΕΠΟ για περαιτέρω συμμετοχή του σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο.

 Επίσης να θυμίσουμε ότι είχε άριστη συνεργασία με τον Πρόεδρο της ΚΕΔ κο Γιώργο Καραμελίδη αλλά και την συμπαράσταση που επέδειξε τόσο αυτός αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της ΚΕΔ στον Χριστόφορο Ζωγράφο και Γιώργο Αμυγδαλή όταν αντιμετώπιζαν σοβαρότατα προβλήματα υγείας. Αλλά και με Δημήτρη Μπέγκο είχε άριστη συνεργασία και του φέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Όλοι αυτοί τα ξέχασαν  ή πλέον θεωρούν ότι ξαφνικά δεν έχει τις ικανότητες να είναι στους πινακες .

 Από την αρχή της χρονιάς και με απόφαση της ΕΠΟ αποχώρησαν από τα όργανα διαιτησίας οι Γιάννης Τσαχειλίδης, Γιώργος Δούρος, Δημήτρης Καλύβας, Δημήτρης Γκρούτσης και Φραγκίσκος Σωμαρακάκης. Την ίδια μέρα με απόφαση της εκτελεστικής μπήκαν στον πίνακα των παρατηρητών και εκπαιδευτών! Τώρα γιατί όχι; Γιατί δύο μέτρα και δύο σταθμά;

 Ποιός ή ποιοι μπλοκάρουν την τυπική διαδικασία κε Καραμελίδη, κε Ζωγράφο, κε Ντάλλας, κε Αμυγδαλή και κε Μπέγκο; Δεν μπορειτε να κρυβεστε άλλο