Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Eνας από τους διαιτητες που εκαναν μια αθόρυβη  και αξιοπρόσεκτη πορεια στην διαιτησια ,ο Παναγιώτης Κοεμτζίδης πηρε την αποφαση να εγκαταλείψει την ενεργο δράση Αντελήφθη πως 36 ετων πλεον δεν εχει τα περιθώρια μετα και την μειωση των ορίων ηλικίας να εχει εξέλιξη Οποτε κρεμασε την σφυρίκτρα του και με τον τροπο του εδειξε τον δρομο και σ αλλους συναδέλφους του να τον μιμηθουν αφου η ΚΕΔ πλην καποιων περιπτωσεων που είναι κοντα στο οριο δεν προκειται να αλλαξει ρότα και θα τηρησει τις ηλικίες.

Ο Παναγιώτης Κοεμτζίδης με επιστολη που εστειλε γνωστοποιεί την αποφαση του στην ΚΕΔ και επισημαινει ότι θα συνεχισει να υπηρετει την διαιτησια από άλλο ποστο εννοώντας παρατηρητής –εκπαιδευτής Σημειώνεται ότι με την αποχωρηση αυτή ανοιγει διάπλατα ο δρομος για να προωθηθει από την Κατερινη ο Λάμπρος Παπαργυριου που αξιζε να βρεθει στην φουτμπώλ λίγκ

Στην επιστολη του ο ρέφερυ από την Κοζάνη που από φετος ειχε παει με μεταγραφη στην Πιερία αναφέρει «   Με την επιστολή αυτή σας γνωστοποιώ ότι ύστερα από 10 χρόνια στις Εθνικές κατηγορίες για προσωπικούς λόγους παραιτούμαι από το πίνακα των Διαιτητών της Football League.

   Σε καμία περίπτωση δεν είχα σκοπό να καταλαμβάνω απλά μία θέση και ελπίζω η αποχώρησή μου να προσφέρει την δυνατότητα στα υπόλοιπα παιδιά να εξελιχθούν και να ανέβουν όσο το δυνατόν υψηλότερα.

   Ευχαριστώ τις εκάστοτε Διοικήσεις της ΕΠΟ και της ΚΕΔ για την επιλογή μου αυτά τα χρόνια άλλα πάνω από όλα την ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ και Ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, την Τοπική Επιτροπή Διαιτησίας με επικεφαλή τον κ. ΜΑΒΙΝΗ ΑΡΓΥΡΙΟ για την αμέριστη εμπιστοσύνη που δείξανε στο πρόσωπο μου.  Ένα ακόμα μεγάλο ευχαριστώ τον κ. ΤΣΙΜΕΝΤΕΡΙΔΗ ΘΕΟΔΩΡΟ (ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ) που μου στάθηκε όλα μου τα χρόνια που βρισκόμουν στην ενεργό δράση.

  Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσω να υπηρετώ αυτό που αγαπώ από ένα άλλο πόστο. Η αξιοπρέπεια μου είναι πάνω από οποιαδήποτε κατηγορία. Μέσα από το ποδόσφαιρο και την Διαιτησία έγινα καλύτερος άνθρωπος.

        Με τιμή

ΚΟΕΜΤΖΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Υ/Γ . Η πιο μεγάλη τέχνη είναι να ξέρεις να αποχωρείς την κατάλληλη στιγμή.