Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 Συγκινητική ήταν η προσέλευση των Ξανθιωτών την Πέμπτης την Αιμοδοσία του Νοσοκομείου της Ξάνθης, για να ενισχύσουν την προσπάθεια που γίνεται για εύρεση δότη αιμοπεταλίων για τη νεαρό Ξανθιώτη Γιώργο Καμαράκη που τα έχει ανάγκη.

Ο νεαρός Ξανθιώτης, γιος του γνωστού παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Καμαράκη, και διαιτητής του τοπικού Συνδέσμου, υποβλήθηκε σε πολύ κρίσιμη επέμβαση στη Θεσσαλονίκη, συνεπεία σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπισε τον τελευταίο καιρό. Σύμφωνα με τους φίλους της οικογένειας, η αντίδραση του οργανισμού του κρίνεται θετική στο πρώτο κρίσιμο 24ωρο και εκφράζεται αισιοδοξία ότι αν παρέλθει και το δεύτερο κρίσιμο 24ωρο θα ξεπεράσει τον κίνδυνο για τη ζωή του. Παρότι από την εγχείριση προκλήθηκε βλάβη στην όραση του ενός ματιού, η επιτυχία της εγχείρισης είναι δεδομένη.

Παράλληλα όλοι εκφράζουν τη συγκίνηση και τις ευχαριστίες τους σε όλα τα ΜΜΕ της Ξάνθης και τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν μαζικά στο κάλεσμα που έγινε και προσήλθαν στο Νοσοκομείο της Ξάνθης προκειμένου να εξευρεθούν συμβατοί δότες μυελού των οστών. Την προσπάθεια συντονίζει ο Σύλλογος Αιμοδοτών, το Τμήμα Αιμοδοσία του Νοσοκομείου και συνδράμουν αρκετοί φίλοι της οικογένειας.

Γινεται παντως εκκληση από τον διαιτητικο κοσμο να βοηθήσουν και όπως τονίζουν «.ειναι μεγαλη αναγκη για τον Γιωργο Καμαρακη...

Φίλες και φίλοι ένα νέο παιδί μόλις 27 ετων ο Γιώργος Καμαρακης συναδελφος διαιτητης απο τον συνδεσμο Ξανθης,μετά απο μια δύσκολη εγχείρηση βγήκε δυνατός, αλλά ακόμη χρειάζεται βοήθεια οποίος μπορεί να μεταβεί σε οποιοδηποτε Νοσοκομειο και να δώσει αίμα στο όνομα του!Αυτο πρεπει να γίνει άμεσα ,το Νοσοκομειο που νοσηλεύεται ειναι το Παπανικολάου στην Θεσσαλονίκη»