Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα είναι ο διαιτητής του ντέρμπι της Λεωφόρου, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Ο ρέφερι από τα Δωδεκάνησα έχει σφυρίξει μόλις σε ένα ντέρμπι αιωνίων. Συγκεκριμένα, κλήθηκε να διαιτητεύσει την περυσινή αναμέτρηση στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, με νικητή τον Παναθηναϊκό με 3-0. 

Ο Σιδηρόπουλος είναι διεθνής από την 1η Ιανουάριου του 2011. Για την ΟΥΕΦΑ είναι το Νο1 της ελληνικής διαιτησίας. Είναι στην 1η κατηγορία των Ευρωπαίων διαιτητών και υποψήφιος για άνοδο στην Ελίτ. Επίσης είναι στο πρόγραμμα ταλαντούχων διαιτητών της ΟΥΕΦΑ και στην προεπιλογή της ΦΙΦΑ για το Μουντιάλ του 2018 στη Ρωσία. Επίσης είναι είναι ένας από τους πέντε Έλληνες ρέφερι που έχουν σφυρίξει παιχνίδια ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος, αστυνομικός ο ίδιος στο επάγγελμα, είναι επίσης ένας από τους διαιτητές που έχουν δεχτεί επίθεση. Συγκεκριμένα, στις 19 Ιανουαρίου του 2011, μετά από αγωνιστικά τεστ, δέχθηκε επίθεση από αγνώστους στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Οι συνάδελφοί του Κάκος και Κουκουλάκης άκουσαν τις φωνές και έσπευσαν κοντά στον Δωδεκανήσιο, ο οποίος ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες οι άγνωστοι αναχώρησαν με μηχανή μεγάλου κυβισμού από το σημείο, χωρίς να βρεθούν ποτέ από την Αστυνομία.

Βοηθοί του στη Λεωφόρο θα είναι ο διεθνής Αλέξανδρος Γρεβένης, που εχει οριστει σε τέταρτο σερί ντέρμπι αιωνίων και ο Λεωνίδας Φραγκιαδάκης από τα ΔΔωδεκάνησα, πρωτάρης σε τέτοιο ματς. 4ος ο Ρεθυμνιώτης Μιχάλης Βοσκάκης και παρατηρητής διαιτησίας ο Χρήστος Γενναίος.