Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Αναδρομές στο παρελθόν αλλά και συγκινητικές στιγμές περιείχε η πολύ άμορφη εκδήλωση που έγινε χθες βράδυ στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης,με την τιμητική βράβευση  των παλιών διαιτητών Δημήτρη Τσελεπάκη και Δημήτρη Δίλζα.

Την όλη εκδήλωση επιμελήθηκαν οι Νίκος Φιλιππιάδης και Αλέκος Ναζίρης οι οποίοι είχαν και την συγκεκριμένη ιδέα.

Παλιοί διαιτητές και παράγοντες έδωσαν το παρών και ευχήθηκαν στους τιμώμενους ενώ είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν πριν την έναρξη της εκδήλωσης στο παρών και το μέλλον της διαιτησίας.

Μήνυμα που αναγνώστηκε έστειλαν οι Κύρος Βασάροας και Νίκος Φύριος.

Στην αναφορά του για τον <<δάσκαλο>> του ο Νίκος Φιλιππιάδης αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια όχι μόνο για την πορεία του στην διαιτησία αλλά και σαν άνθρωπο.Ο Αλέκος Ναζίρης μίλησε για τον Δημήτρη Δίλζα τον οποίο χαρακτήρισε <<καθοδηγητή>>

Τέλος ο Γιώργος Λυσαρίδης κάνοντας μια μικρή αναδρομή στο τότε με το τώρα ζήτησε να μην γίνονται συγκρίσεις γιατί άλλες ήταν οι εποχές και τα δεδομένα τότε και άλλα σήμερα ενώ τόνισε με συγκίνηση για <<τις στέρεες φιλίες>> που έχουν δημιουργηθεί μέσα απο το ποδόσφαιρο και την διαιτησία και υπερτόνισε τις έννοιες του σεβασμού και της εκτίμησης.

Τα τιμώμενα πρόσωπα μέσα σε κλίμα συγκινησιακό ευχαρίστησαν για την τιμή και ευχήθηκαν η διαιτησία της Θεσσαλονίκης να συνεχίσει να προσφέρει και να κάνει βήματα προόδου

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 

https://www.youtube.com/watch?v=6hkoaoXpyMg