Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ

Η διοίκηση του Ερμή Ζωνιανών εξέφρασε την ικανοποίηση της προς την διαιτητική τριάδα τονίζοντας πως ήταν εξαιρετική τονίζοντας πως τέτοιες διαιτησίες πρέπει να υπάρχουν σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η διοίκηση του Ερμή Ζωνιανών αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί την διαιτητική τριάδα της αναμέτρησης της ομάδας μας με τον ΑΟΑΝ. Ήταν ένα παιχνίδι που η διαιτητική τριάδα ήταν άψογη χωρίς να κάνουν κάποιο λάθος. Τέτοιες διαιτησίες χρειάζονται όλα τα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής».

ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Η ομάδα του Αγίου Νικολάου πέρασε από την έδρα του Ερμή Ζωνιανών με 1-0 με την διοίκηση να βγάζει ανακοίνωση και να συγχαίρει την διαιτητική τριάδα του παιχνιδιού.

Η ανακοίνωση επισημαινει :  «Θέλουμε να συγχαρούμε τη διαιτητική τριάδα στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον Ερμή Ζωνιανών για την 9η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ εθνικής. Ευχόμαστε να υπάρξουν ανάλογες και στην συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς είναι σημαντικοί παράγοντες για την ομαλή εξέλιξη των παιχνιδιών».

Σημειωνουμε ότι περα από τον διαιτητη Θανο Ζαχαροπουλο από την Ανατολικη Αττικη βοηθοι ηταν οι Ηρακλειωτες Μπιμπάκης ,Κατσογιαννης και παρατηρητης διαιτησιας είναι ο Ν.Παστρωμάς