Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 
Aπασφάλισε o Μικέλ Αρτέτα κατά της διαιτησίας στην Premier League μετά την ήττα της Άρσεναλ από τη Νιουκάστλ και το αμφισβητούμενο γκολ του Γκόρντον.

Την πρώτη της φετινή ήττα γνώρισε η Άρσεναλ, η οποία «λύγισε» στα χέρια της Νιουκάστλ, χάρη ωστόσο σε ένα τέρμα που δεδομένα θα σηκώσει πολλή κουβέντα.

Το γκολ του Γκόρντον ελέγχθηκε για άουτ, επιθετικό φάουλ και οφσάιντ (!) όμως εν τέλει μέτρησε από το VAR που πήρε... φωτιά. Σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι πάντως, ο Μικέλ Αρτέτα, εμφανίστηκε έξω φρενών με αυτό που συνέβη, χαρακτηρίζοντας ντροπιαστικό το ότι μέτρησε αυτό το τέρμα.

«Είναι ντροπιαστικό. Πώς γίνεται να μέτρησε αυτό το τέρμα στην Premier League, που λέμε ότι είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο; Είμαι 20 χρόνια σε αυτή τη χώρα και ντρέπομαι. Είναι ντροπή γιατί παίζοντα πάρα πολλά εδώ.

Προσπαθούμε να κάνουμε τρομερά πράγματα και να είμαστε στο υψηλότερο επίπεδο. Είναι απλά απόλυτη ντροπή το ότι μέτρησε αυτό το γκολ. Είναι ένα τέρμα, που, για πολλούς λόγους, θα έπρεπε να έχει ακυρωθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός.

ΠΗΓΗ www.gazzetta.gr