Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Το βράδυ της Τετάρτης σε γνωστή ταβέρνα λίγο έξω από την πόλη μας, η ΕΠΣ Ξάνθης και η Επιτροπή Διαιτησίας της είχαν υψηλούς προσκεκλημένους στο δείπνο που παρέθεσαν.

Με αφορμή το σεμινάριο διαιτητών Β’ Εθνικής και γυναικών διαιτητών Βορρά που ολοκληρώθηκε κι ενώ είχε προηγηθεί αυτό των διαιτητών της Α’ Εθνικής που διεξήχθη πριν λίγο καιρό στην Ξάνθη, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιάννης Δαλακούρας και η Ε/Δ της ΕΠΣ με τους Δημήτρη Σαββόγλου, Βέργο Χαλβατζή και Βαγγέλη Κιοτζένη δεξιώθηκαν τον αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ/ΕΠΟ Steve Bennett τον υπεύθυνο VAR Joao Capella, τον επικεφαλής εκπαίδευσης Σταύρο Μάνταλο, τον υπεύθυνο των βοηθών διαιτητών Αντώνη Καρατζίκα, την υπεύθυνη της γυναικείας διαιτησίας Ελένη Λαμπαδαρίου καθώς και τους γυμναστές κ.κ. Λώλη και Χριστοδούλου, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στο οποίο υπήρξε ανταλλαγή απόψεων για την ελληνική διαιτησία από τα πολύ… ψηλά μέχρι το ερασιτεχνικό.

Η φιλοξενία των Ξανθιωτών ήταν πιο θερμή κι απ’ αυτή που ίσως να περίμεναν οι προσκεκλημένοι, που με χαρά δέχθηκαν τα αναμνηστικά δώρα της ΕΠΣ Ξάνθης και της Ε/Δ της.