Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η θέση που κατέχει, δηλαδή αυτή του αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ, είναι σύμφωνα με τον Γιάννη Παπακωνσταντίνου, η αιτία για την εμπρηστική επίθεση που έγινε στο κατάστημα του τα ξημερώματα της Κυριακής (18/5).

Μία μέρα μετά το περιστατικό ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έυβοιας μίλησε στον Arena FM, τόνισε ότι είχε δεχτεί απειλητικά τηλεφωνήματα, αλλά δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες.

«Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμος. Δεν ξέρω και αναρωτιέμαι γιατί έγινε αυτό. Δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν έχω τίποτα με κανέναν, ούτε καν υπόνοιες. Ποτέ μου δεν είχα τίποτα με κανέναν και δεν μπορώ να καταλάβω. Υπήρχαν κάποια ανώνυμα τηλεφωνήματα, αυτό είναι αλήθεια. Με απείλησαν, αλλά δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Πιστεύω ότι φταίει η θέση που κατέχω. Δεν έχει σχέση με την δουλειά μου. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να έχουν συμφέροντα και στοχοποιούν εμένα, τον πρόεδρο και άτομα της ομοσπονδίας, μέσα από δημοσιεύματα.», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: 

«Εγώ ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο από ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής και παράγοντας. Αν έχουν πρόβλημα με την θέση που έχω, ας περιμένουν μέχρι το 2016 και τις εκλογές κι ας έρθουν άλλοι. Ο πρόεδρος την περασμένη Πέμπτη (16/05)  πήγε στον εισαγγελέα και κατέθεσε για τις απειλές, τα δημοσιεύματα και όλα αυτά που δημιουργούν πρόβλημα σε μια εκλεγμένη διοίκηση. Ο κ. Σαρρής έχει καταγγείλει ο ίδιος πως έχει δεχθεί και αυτός απειλές».