Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

O τέως πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της  Ε.Π.Σ.Μ   Νίκος Φιλιππιάδης σχετικά με την αποχώρηση του διαιτητή Δημήτρη Στάγκου από την ενεργό διαιτησία αναφέρει τα εξής :  Αγαπητέ Δημήτρη, η προσφορά σου στον Σύνδεσμο Διαιτητών Θεσσαλονίκης μεγάλη,μα το ήθος σου , ο αδαμάντινός σου χαρακτήρας, η ειλικρίνειά σου, η ταπεινότητά σου , η καρτερικότητά σου , η ευγένειά σου και το χαμόγελό σου θα σε συνοδεύουν πάντα και έξω από τα γήπεδα και θα είσαι φωτεινό παράδειγμα για τους νέους διαιτητές που ακολουθούν. Προσωπικά εγώ σε  ευχαριστώ σε συγχαίρω και σου σφίγγω συναδελφικά το χέρι.  Νίκος Φιλιππιάδης.

 

 ΣΤΗΝ δηλωση αποχωρισης μετά από 22 χρόνια στα γήπεδα ως βοηθός διαιτητή ο Δημήτρης Στάγκος τονιζει

: Ένα όμορφο ταξίδι φτάνει στο τέλος του, μετά από 22 χρόνια. Είχα δύσκολες αλλά και όμορφες στιγμές, από το ερασιτεχνικό ως το επαγγελματικό ποδόσφαιρο (8 χρόνια αξιολογημένος ως βοηθός στη Γ Εθνική). Μία από τις ξεχωριστές εμπειρίες μου ήταν ο τελικός κυπέλου της Ε.Π.Σ.Μ. το 2018-2019, στο γήπεδο της Τούμπας.

Το ποδόσφαιρο είναι στιγμές και πολλές φορές γίνονται και λάθη. Ελπίζω να με θυμούνται για τις καλές στιγμές μου και όποια τυχόν λάθη έγιναν δεν ήταν ποτέ εσκεμμένα. Ο χώρος του ποδοσφαίρου είναι δύσκολος και απαιτητικός. Γνωρίζεις πολλούς αξιόλογους ανθρώπους: διαιτητές, ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες. Κάποιοι από αυτούς, πραγματικά ξεχωρίζουν για το ήθος την ακεραιότητά τους. Και παρόλο που ο χώρος της διαιτησίας είναι δύσκολος, κάποιοι απέδειξαν ότι είναι φίλοι.

 

Θέλω να ευχαριστήσω τον Σ.Δ.Π.Θ. , την επιτροπή διαιτησίας Ε.Π.Σ.Μ., μα πάνω απ’ όλα την οικογένειά μου, για την συμπαράσταση και την στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια.