Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ-ΑΕΚ μπορεί να γίνεται στον Βόλο, αλλά οι διαιτητές προτίμησαν τη Λάρισα για τη διαμονή τους.

Την αρχή έκανε ο Άγγλος αρχιδιαιτητής Στιβ Μπένετ που επισκέφτηκε για δεύτερη φορά τη θεσσαλική πρωτεύουσα (είχε προηγηθεί επίσκεψη ως καλεσμένος της ΠΑΕ ΑΕΛ το …2022) και μάλιστα πραγματοποίησε ομιλία στους διαιτητές και παρατηρητές Διαιτησίας της ΕΠΣΛ, με μεταφραστή τον Λαρισαίο διαιτητή Κώστα Στάικο.

Μαζί του ήταν και τα μέλη της ΚΕΔ για τους διαιτητές Γ’ Εθνικής και ερασιτεχνικά κ.κ. Ελένη Λαμπαδαρίου και Αντώνης Καρατζίκας, ενώ αργότερα προστέθηκαν στην παρέα οι κ. Μάνταλος και Σπυρόπουλος.

Πριν την εκδήλωση δόθηκαν δώρα από την ΕΠΣΛ στους Μπένετ (την απονομή έκανε ο πρόεδρος Δημήτρης Μπουχλαριώτης), Καρατζίκα (από τον πρόεδρο και τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ/ΕΠΣΛ κ. Λιόλιο, Βαλιώτη αντίστοιχα) και η Λαμπαδαρίου (από το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ κ. Γκοτζαμάνη). Παρόντες από πλευράς της ΕΔ/ΕΠΣΝΛ ήταν και τα υπόλοιπα μέλη κ. Τσακνάκης Π., Μπουμαρσόπουλος Α. και Αγγελούλης Χ.

Ο κ. Μπένετ πραγματοποίησε ενδιαφέρον μάθημα και στάθηκε κυρίως στη χρήση καρτών από τους διαιτητές ενώ διέμενε στη Λάρισα. Μετά το τέλος του σεμιναρίου παρέδωσε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ΚΕΔ τα διπλώματα στους νέους διαιτητές.

Όμως, η είδηση είναι ότι τη Λάρισα επέλεξε για τη διαμονή του ο Φέλιξ Μπριχ, που θα διευθύνει τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, όπως γνωστοποίησε χθες η ΚΕΔ.

πηγη www.eleftheria.gr