Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 
Θλίψη προκάλεσε το άκουσμα της είδησης του παλιού διαιτητή Σωτήρη Δανούση.
Ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία του Άργους και ένας από τους καλύτερους διαιτητές που είδαν τα αργολικά γήπεδα, ο Σωτήρης Δανούσης απεβίωσε σήμερα το πρ
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναργειακού Νίκος Μπατάκος τον αποχαιρέτησε, με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου και ανέβασε την παραπάνω φωτογραφία, από φιλικό αγώνα με τη Δόξα Δράμας το 1990, τον οποίο είχε διαιτητεύσει ο εκλιπών.
«Καλό ταξίδι και καλό Παράδεισο φίλε Σωτήρη Δανουση» ευχήθηκε ο Νίκος Μπατάκος και στη συνέχεια, με τον ίδιο τρόπο, τον αποχαιρέτησε ο παλιός συνάδελφος και φίλος του Γιώργος Δαμάλας, ο οποίος του ευχήθηκε με τη σειρά του «Καλό Παράδεισο».
Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΠΣ Αργολίδας:
«Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣ Αργολίδας, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του παλαίμαχου διαιτητή Σωτηρίου Δανούση για τον αδόκητο χαμό του.
Στη μνήμη του θα τηρηθεί σε όλους τους αγώνες της αγωνιστικής 28-29 Ιανουαρίου ενός λεπτού σιγή.»

Ανακοίνωση για την απώλεια του Σωτήρη Δαμάλα εξέδωσε και η Ένωση Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αργολίδας, η οποία αναφέρει:
«Σήμερα το πρωί έφυγε από την ζωή ενας από τους λίγους διαιτητές της Ένωσης μας, που προσέφερε τις υπηρεσίες του, ως αξιολογημένος σε Εθνικές Κατηγορίες, για πολλά χρόνια στο χώρο της Διαιτησίας

 

ποδοσφαίρου.
Υπήρξε διαιτητής και βοηθός Β’ Εθνικής κατηγορίας, όπως και Βοηθός Α’ Εθνικής Κατηγορίας.
Μετά το τέλος της εν ενεργεία δράσης του διατέλεσε για πολλά χρόνια παρατηρητής διαιτησίας Β’ και Γ’ Εθνικής, όπως και ήταν μέλος των επιτροπών Διαιτησίας επί σειρά ετών.
Το σώμα των διαιτητών της Ένωσής μας εκφράζει τα ειλικρινά συλλυπητήρια στους οικείους του. Σωτήρη καλό Παράδεισο…».

ΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ-ΟΔΠΕ

 

Το Δ . Σ. της Ένωσης Διαιτητών.                   Ποδοσφαιρου Ελλάδος ,              λόγω της  κοιμήσεως του αγαπημένου μας Συναδέλφου Σωτήρη Δανουση, μέλος του Σ.Δ.Π.Αργολιδος .           εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην Οικογενεια του και στους Συναδέλφους του Σ.Δ.Π .Αργολίδος    Αγαπημένε μας συνάδελφε,            καλό ταξίδι της ψυχής της σου στον παράδεισο.  Σευχαριστουμε για την προσφορά στο χωρο της Ελληνικής Διαιτησίας.                 Αιώνια η μνήμη σου.    για το Δ Σ.                        Μιχάλης Γαρεφαλακης.

Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, στις 4μμ, στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στη Δαλαμανάρα Άργους. Η σορός θα βρίσκεται στο ναό στις 3.30μμ.

PHGH www.argolidaplanet.gr