Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 ΑΛΛΑΞΕ η επιτροπη διαιτησιας στην ΕΠΣ Αργολιδας Την αποφαση πηρε το ΔΣ της ενωσης ,αφου εκανε δεκτες τις παραιτησεις των μεχρι σημερα  δυο μελών της Επιτροπής Ορισμού Διαιτητών,  Ανδρέα Παπαβασιλείου και Φώτη Δανιγγέλη.

Και οι δύο παραβρεθηκαν στην συνεδρίαση, επέμειναν στην παραίτηση που έθεσαν στην διάθεση προέδρου την Τρίτη, επικαλούμενοι προσωπικούς λόγους.

Ση συνέχεια το Δ.Σ. της ΕΠΣΑ εκφράζοντας την απόλυτη στήριξή της στον πρόεδρο της ΕΟΔ κι αντιπρόεδρο της Ένωσης Γιάννη Μαντζούνη, τον εξουσιοδοτησε να συζητήσει με τους άλλους μη εν ενεργεία διαιτητές που είναι στη λίστα και να αποφασίσει ποιούς θα ορίσει μέλη της νεας ΕΟΔ.

Ουσιαστικά ειχε να επιλέξει ανάμεσα στην Α.Κοκότου και τους Γ.Νάσκο, Σωτ.Δανούση, Στ.Παναγιωτόπουλο από τους οποιους τελικα οι δυο τελευταιοι πηραν το χρισμα να αποτελεσουν τα στελέχη της ΕΔ της ΕΠΣ Αργολίδας Δυο εμπειροι παρατηρητές της φουτμπώλ λιγκ και εκπαιδευτές  οι οποιοι αναλαμβανουν να φερουν την ηρεμια και να προχωρησουν και στον εμπλουτισμο της διαιτησιασς στην Αργολιδα με νέο αιμα που τοχει αναγκη για να υπαρξει και μέλλον.

Η προηγούμενη ΕΟΔ θα ορίσει τους διαιτητές στα παιχνίδια αυτού του Σαβ/κου και απο την επόμενη εβδομάδα θα αναλάβει η νέα.

Τώρα, ως προς τους λόγους της παραίτησης των Παπαβασιλείου, Δανιγγέλη, κατά τις πληροφορίες,όπως αναφέρει το τοπικο sitewwe .sportsargonafplia.gr  ,ήταν η κριτική που δέχθηκαν από τον προεδρο της ΕΠΣΑ k.Ι.Aποστολόπουλο  και το πρόεδρο της ΕΟΔ Ι Μαντζούνη για την απόφασή τους να ορίσουν στον αγώνα κυπέλλου της περασμενης Τετάρτης ανάμεσα σε Τροιζηνιακό-Πανναυπλιακό, τον Χάρη Νενεκούμη, που είναι αδελφός του προπονητή του Πανναυπλιακού Γιάννη Νενεκούμη.

Αποτέλεσμα αυτού του ορισμού ήταν η ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα πριν τον αγώνα στον Γαλατά, οι διαμαρτυρίες των γηπεδούχων σε κάθε απόφαση του διαιτητή, αλλά και τα παράπονα απο πλευράς Πανναυπλιακού, ότι τους αδικούσε στην προσπάθειά του να αποδειξει ότι  ηταν αντικειμενικός χωρις τελικα να τα καταφερει αφου και οι δυο ομαδες στο τέλος ταχαν μαζι του.

ΣΤΗ φωτογραφια το στέλεχος της ΚΕΔ Δημητρης Μπέγκος μαζι με το  νεο μέλος της επιτροπης διαιτηασας τΗς ΕΠΣ Αργολιδας Σωτήρο Δανούση .