Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 Η Παραπληροφόριση σ ολο της το μεγαλειο Καποιοι που εχουν .μεσάνυκτα από τα διαιτητικα δρώμενα ….εφεραν την πρωταπριληα ανακαλυπτοντας σενάρια επιστημονικης φαντασιας Ανάρτησαν θέματα ότι δήθεν σφυριζουν στην σουπερ λίγκα ΚΟΜΜΕΝΟΙ διαιτητές στα τεστ( Καμπαξης Ιωαννίδης Τοπούζης Δασκαλόπουλος Μητσιος Λαμπροπουλος και Στυλιάρας )  ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ βασικα πράγματα ότι δηλάδη οι επτα που δεν τα ειχαν περάσει τον Νοέμβριο αλλα και αλλοι τέσσερεις που δεν τα ειχαν τρέξει γιατι σφυριζαν εκεινη τη ημερα ματς του τσάμπιονς λιγκ (Σιδηρόπουλος Τριτσώνης Σπάθας καθως και ο Ζαχαριάδης που σφυριζε παιγνιδια της Εθνικης Νεων στην Κατερινή )  ΕΤΡΕΞΑΝ ΓΙΑ 2η φορα στις 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 στο γηπεδο τηε Χωράφας στο Περιστερι και τα πέρασαν σχεδον ολοι, πλην του Τοπούζη που ενοιωσε ενοχλησεις και απεχώρησε

ΠΑΡΟΝ στα τέστ ηταν ο Χιού Ντάλλας καθως επισης ο Χριστόφορος Ζωγράφος και οι εκπαιδευτες Σωμαρακάκης Γενναιος Νικολακόπουλος κ.αΜάλιστα ο Σκωτσέζος ειχε εκφράσει και την ικανοποιηση του για την καλη φυσικη κατάσταση των διαιτητών και ειχε στη Χωράφα και τέτ-α-τετ τοσο με τον Ηλια Σπάθα οσο και με τον Σταύρο Τριτσώνη

Οσοι διαβάζετε καθημερινα το σαιτ μας www.diaititis.gr  φυσικα ξερατε την αληθεια και δεν πεσατε θυματα της παραπληροφόρισης Ειμαστε όμως υποχεωμενοι να αποκαταστησουμε τα πράγματα για να μην γεννιώνται απίθανες; Ιστορίες και πλάθονται μυθοι Τουλάχιστον δεν επαριναν ένα τηλέφωνο καποιο αρμοδιο της ΚΕΔ να τους απαντησει υπευθυνα .

ΚΑΙ ΚΑΤΙ για τις δηλωσεις του Χιού Ντάλλας Προφανως ο Σκωτσέζος τον οποιο δεν αμφιβάλουμε ότι πηραν στο τηλέφωνο θα τον ρωτησαν για το τι θα γινει με τους επανακριθεντες διαιτητές  ενοψει αναμορφωσης των πινάκων και σ αυτό επανω απαντησε .ΚΟΜΜΕΝΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ στη σουπερ λιγκα δεν υπαρχουν ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ και η μονη εκκρεμοτητα εχει να κανει με τον Γιαννη Τοπουζη

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΤΑΛΑΣ ΣΤΟ GAZZETTA.GR ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣr: «Δεν έχει ληφθεί απόφαση για τους κομμένους διαιτητές»

Ο Χιου Ντάλας μιλώντας αποκλειστικά στο gazzetta.gr εξήγησε τι συμβαίνει με τους κομμένους διαιτητές της Super League αλλά και γιατί σφύριξαν ξανά σε ματς πρωταθλήματος.

Τον περασμένο Νοέμβριο τουλάχιστον επτά διαιτητής της Super League κόπηκαν καθώς απέτυχαν να περάσουν τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν έπειτα από υπόδειξη του Σκωτσέζου αρχιδιαιτητή Χιου Ντάλας.

Πρόκειται για τους Στυλιάρα, Ιωαννίδη, Λαμπρόπουλο, Δασκαλόπουλο, Κάμπαξη, Μήτσιο και Τοπούζη.

Τα συγκεκριμένα τεστ πραγματοποιήθηκαν στο Γουδί λίγες μέρες μετά την επίθεση στον στενό συνεργάτη του Χιου Ντάλας, Χριστόφορο Ζωγράφο.

Οι παραπάνω διαιτητές έμειναν εκτός πινάκων καθώς δεν κατάφεραν περάσουν τα τεστ φυσικής κατάστασης. Αξίζει να σημειωθεί πως παρότι κρίθηκαν ακατάλληλοι για να σφυρίζουν σε παιχνίδια επαγγελματικών κατηγοριών εντούτοις επανήλθαν δριμύτεροι.

Συγκεκριμένα ο Ιωαννίδης σφύριξε στον αγώνα της Βέροιας με τον Ολυμπιακό, ο Στυλιάρας το Παναθηναϊκός-Πλατανιάς, ο Κάμπαξης στο ΠΑΣ Γιάννινα-Κέρκυρα και ο Μήτσιος τον αγώνα της Καλλονής με τον ΠΑΟΚ, ενώ ορίστηκε και για το αυριανό παιχνίδι Ολυμπιακός-Ατρόμητος.

Οι εφτά διαιτητές επρόκειτο να περάσουν από νέα τεστ στις αρχές Ιανουαρίου. Το gazzetta.gr ζήτησε την άποψη του Χιου Ντάλας για το συγκεκριμένο θέμα με τον Σκωτσέζο να τονίζει πως δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για τους συγκεκριμένους ρέφερι.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω πως δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση αναφορικά με τα ονόματα των διαιτητών που δεν θα συνεχίσουν να βρίσκονται στη λίστα της Super League.

Μετά τις πρόσφατες εκλογές στην ΕΠΟ και την αλλαγή στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, το θέμα θα συζητηθεί όταν η νέα ή η τωρινή Επιτροπή σχηματιστεί επισήμως», τόνισε σχετικά ο Σκωτσέζος .

METROSPORT

Η εφημερίδα "Metrosport" φιλοξενεί σήμερα δημοσίευμα που αναφέρεται στους διαιτητές που ο Χιου Ντάλας έκρινε ότι δεν είναι σε θέση να διευθύνουν αγώνες της μεγάλης κατηγορίας, αλλά παρόλο αυτά σήμερα σφυρίζουν κανονικά.

Οπως γράφεται συγκεκριμένα: "Την τελευταία φορά που μάθαμε νέα του Ντάλας, ήταν στις 15 Νοεμβρίου, ούτε δύο μήνες πριν δηλαδή, όταν έλεγε στον Σπάθα πως ήταν περίεργα τα σφυρίγματα του στην Τρίπολη, στο ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα και όταν "έκοβε" στα τεστ επτά διαιτητές. Τα ονόματα τους θα ήταν πιθανώς αδιάφορα, αν οι έξι από τους επτά δεν πρωταγωνιστούσαν τώρα στην Super League. Με λίγα λόγια, βγήκαν άκυρα τα τεστ του Ντάλας, απαξιώθηκαν παντελώς και οι διαιτητές εξακολουθούν να σφυρίζουν κανονικά.

Πλην του Σπάθα που μπορεί να μην είχε "κοπεί" αλλά είχε... διασυρθεί εντελώς μαζί με τον βοηθό του Κοντιζά στο ματς της Τρίπολης, αλλά σφυρίζουν και οι δύο κανονικά, ένας από αυτούς που "κόπηκαν" από τον Ντάλας ήταν ο Ιωαννίδης. Ο Πειραιώτης διαιτητής του συνδέσμου Αργολίδας, είχε "κοπεί" για παρατυπίες, όπως ειπώθηκε, όμως σφυρίζει κανονικά και φυσικά ήταν "πρωταγωνιστής" στον αγώνα της Βέροιας με τον Ολυμπιακό.

Όμως ο Ντάλας είχε "κόψει" και τον Μήτσιο, τον Ηπειρώτη ρέφερι που αφού διεύθυνε μαεστρικά τον αγώνα της Καλλονής με τον ΠΑΟΚ ορίστηκε να σφυρίξει αύριο το Ολυμπιακός – Ατρόμητος.

Ο Στυλιαράς που προχθές σφύριξε Παναθηναϊκός – Πλατανιάς ήταν στους "κομμένους", ενώ ο τέταρτος αύριο στο Αστέρας – Πλατανιάς και "άρχοντας" στο ΠΑΣ Γιάννινα – Κέρκυρα, που έγινε προχθές, Κάμπαξης, επίσης είχε "κοπεί", όπως και ο Λαμπρόπουλος που σφυρίζει αύριο Ξάνθη – Πανιώνιος. Τέταρτος στο ματς του ΠΑΣ με την Βέροια θα είναι ο επίσης "κομμένος" Δασκαλόπουλος. Σημείωση. Οι "κομμένοι" θα ελεγχόταν όπως είχε ειπωθεί πάλι στις αρχές Γενάρη σε νέα τεστ. Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε αν και πως έγιναν και πόσο εύκολα το πέρασαν. Δίχως την παρουσία του Ντάλας φυσικά...".