Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Όταν καταγγέλεις την ΕΠΟ για ρατσισμό πρεπει να το τεκμηριώνεις γιατι αλλως κινδυνευεις να θεωρηθεις  διαιτητής που ΑΓΝΟΕΙΣ βασικα πράγματα με βαση τον κανονισμό διαιτησιας ,την συμβαση διαιτησιας με την ΟΥΕΦΑ και εν τέλει με την λειτουργια που διέπει την επιτροπή διαιτησιας.Κι επειδη και το ρεπορτάζ γνωρίζουμε και το θεμα το ειχαμε προσεγγίσει εδώ και μηνες θα μπουμε στα στοιχεια για να αντιληφθειτε πως ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΟ δεν απειλειται με καμπάνα και ότι η ΚΕΔ εκανε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα ότι οριζει ο κανονισμός .

ΠΑΜΕ Λοιπον στα γεγονότα

Τον περασμενο Ιούνιο που εγινε το σεμινάριο για τους διαιτητές της φουτμπώλ λιγκ η Θάλεια Μητση δεν εμφανιστηκε ,ως οφειλε αφου ηταν στον πινακα Η ΚΕΔ την αναζητησε αλλα δεν ηλθε με κανενα σε επαφή .πέρασε ενάμιση μηνας και μεστα στον Αυγουστο βγήκαν οι πίνακες και επομενο ηταν από την στιγμη που δεν εδωσε εξετάσεις να μην την συμπεριλάβουν .Μάλιστα  κι όταν ετρεξαν τα τέστ πάλι δεν προσήλθε .

Ξαφνικα εμφανιστηκε μετα το δευτερο δεκαπενθημερο του Αυγούστου και ζητησε να δωσει τα αγωνιστικα τέστ για να μην χασει το σημα της ΦΙΦΑ και να μπορει να αγωνιζεται σε ματς των ευρωπαικών κυπελλων γυναικών.Η ΚΕΔ δεν εφερε αντιρρηση ,της γνωρησε όμως ότι τρέχοντας με τους νεους για να εμπαινε στην Δ κατηγορια θα επρεπε να βγάλει τους ανδρικούς χρονους ( κατι που εκανε τα προηγουμενα χρονια για να είναι στον πίνακα της Β εθνικής )

Για διάφορους λογους η Μητση δεν μπορεσε τωρα να πιάσει τους χρονους των ανδρικών τέστ και ετρεξε τα γυναικεία .Ομως δεν μπορουσε να μπει μ αυτους τους χρονους ,ουτε στην Δ εθνική όπως οριζει ο κανονισμός .Παρόλα αυτά η ΚΕΔ εκανε προταση και συμπεριελήφθη στον πίνακα των διεθνών διαιτητών .

 Και αντι αυτό να το εκτιμησει ηλθε τωρα με εξώδικο να κατηγορησει την ΕΠΟ για ρατσιμό , ενώ δεν εκανε ότι οριζει ο κανονισμός ουτε ετρεξε τα τέστ  και μάλιστα προχώρησε ότι υπαρχει    δηθεν διάκριση μεταξυ ανδρών και γυναικών όταν στον πίνακα της σουπερ λίγκα είναι  η διεθνης βοηθός Χρύσα Κουρομπίλια( είναι 4 χρονια στο πινακα)  που εχει πανω από 12 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα ,όπως και οι παρατηρητες Σοφία Γρυλλάκη και Ιωάννα Κωνσταντινίδου ( δευτερη χρονια) Για να μετέχουν εκαναν ότι οριζει ο κανονισμός .Η μεν Κουρομπίλια ετρεξε τους ανδρικους χρονους όπως οριζει η ΟΥΕΦΑ οι δε παρατηρήτριες πηγαν στο σεμινάριο ,εγραψαν εξετάσεις και εν τέλει εφάρμοσαν κατά γράμμα αυτά που αναφέρει με σαφήνεια η συμβαση της ΕΠΟ με την ΟΥΕΦΑ για τη διατησια Χαρη δεν εγινε σε κανένα και αν στους πίνακες είναι παράδειγμα ο Λιανός( σ.λιγκα)  που δεν εβγαλε το τεστ η η Φώσκολου στη φουτμπώλ που περασε το γυναικείο ,δεν χρησιμοποιούνται ,αυτό συμβαινει γιατι προηγειται το σεμιναριο και η επιλογη και επονται οι αγωνιστικές δοκιμασίες 

ΑΡΑ οσα υποστηρίζει η ΜΗΤΣΗ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ και εχουν πεσει στο κενο Η ΕΠΟ εφάρμοσε και καλως εκανε ότι οριζει ο κανονισμός και αν η Πειραιώτισα διαιτητινα ειχε προβληματα υγειας  δεν σημαινει πως είναι υποχρεωμενη η επιτροπή ,όταν μάλιστα δεν τα γνωριζει να  τυχει ιδιαίτερης μεταχείρησης

ΟΣΟ γι αυτό που διατεινεται ότι η ΕΠΟ κανει διακρισεις και φέρεται ρατσιστικα γιατι δεν την εβαλε  στον πίνακα της  σουπερ λιγκα με βαση οσα σας αναφέραμε   ΠΕΙΤΕ που στέκει αυτό το ευφυολόγημα .Να πεις  ότι εβγαλε τα τεστ και ηταν μεσα στους υποψηφιους εντάξει να ετρεφε ελπιδες.Μα εδώ δεν πηγε ουτε στο σεμινάριο ,ουτε ετρεξε  και το ερωτημα είναι από πού αντλει αυτή την παράλογη ,παράτυπη και παράνομη απαιτηση .

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ Η Μητση εκανε μια τρυπα στο νερο με το εξώδικο που εστειλε και καμμια ΕΠΟ δεν κινδυνύει να κατηγορηθει για ρατσισμο.Αυτη είναι η αληθεια .

 

ΔΕΙΤΕ  ΠΑΝΤΩΣ τι εγραψε το αθλητικο site  gazzettaμε τιτλο  

 

ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΚΑΜΠΑΝΑ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Διεθνής διαιτητής εναντίον ΕΠΟ!

Το gazzetta.gr αποκαλύπτει τις «βαριές» καταγγελίες για ρατσισμό από διεθνή διαιτητή κατά της ελληνικής Ομοσπονδίας!  

Σε μια περίοδο όπου η ΕΠΟ βάλλεται από παντού, φαίνεται ότι αντιμετωπίζει ζητήματα και εκ των έσω και μάλιστα πολύ σημαντικά! Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του gazzetta.gr, διεθνής διαιτητής έχει ήδη κινηθεί νομικά κατά της Ομοσπονδίας, με εξώδικο που έχει κοινοποιηθεί στα υψηλότερα κλιμάκια του παγκοσμίου και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Οι σοβαρές καταγγελίες αφορούν ρατσιστική συμπεριφορά από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και αποτελούν την έσχατη αντίδραση του εν λόγω ατόμου, αφού όσες προσπάθειες έκανε για να βρει το δίκιο του με διαφορετικό τρόπο, έπεσαν στο κενό. Έτσι, αφού... είδε και απόειδε, αποφάσισε να ακολουθήσει τη νομική οδό.

Ήδη, μάλιστα οι καταγγελίες έχουν φτάσει... πολύ ψηλά, καθώς τόσο η FIFA, όσο και UEFA έχουν ενημερωθεί για τις πρακτικές της ελληνικής Ομοσπονδίας. Επίσης, το θέμα έχει φτάσει και στη FARE, το δίκτυο κατά του ρατσισμού που βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με την UEFA.

Όπως αναφέρεται στο εξώδικο που έχει ήδη φτάσει στα χέρια των αρμόδιων, η ΕΠΟ κατηγορείται για παράβαση καταστατικού της FIFA, καθώς η Παγκόσμια Ομοσπονδία είναι ξεκάθαρη για θέματα που αφορούν κάθε είδους διάκριση και μάλιστα προβλέπει αυστηρότατες ποινές.

Σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στους κανονισμούς, αν το θέμα προχωρήσει, τότε η ελληνική Ομοσπονδία απειλείται με πολύ βαριά «καμπάνα». Τόσο βαριά, που αν... ηχήσει θα προκαλέσει αίσθηση...

Προφανώς, η απόφαση για να φτάσει το θέμα στα υψηλά κλιμάκια δεν ήταν και η ευκολότερη για το θιγόμενο άτομο, το οποίο, αφού ζύγισε τα δεδομένα και διεκδικώντας την αξιοπρέπειά του αποφάσισε να ακολουθήσει το δύσκολο δρόμο, ελπίζοντας να βοηθήσει στο μέλλον άλλους, που θα αντιμετωπίσουν τα ίδια ή παρόμοια προβλήματα, αρνούμενοι να πάνε με το ρεύμα.

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και το gazzetta.gr σύντομα θα αποκαλύψει περισσότερα στοιχεία, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες μας οι καταγγελίες έχουν φτάσει και σε μεγάλα διεθνή ΜΜΕ, τα οποία το αντιμετωπίζουν με τη δέουσα σοβαρότητα και σύντομα αναμένεται να προβούν σε ανάλογες αποκαλύψεις..