Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 

Το Twitter πήρε... φωτιά και δεν είναι λίγοι αυτοί που μίλησαν για «σφαγή» της Αργεντινής στην ήττα - σοκ από την Σαουδική Αραβία.

Η Αργεντινή υπέστη... σοκαριστική ήττα από την Σαουδική Αραβία και έγραψε το όνομά της δίπλα σε ένα ιστορικό κάζο, που ίσως της προκαλέσει μεγάλο πρόβλημα σε ό,τι αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντιάλ.

Για όσους δεν είδαν το ματς, η Αλμπισελέστε είδε τρία γκολ της να ακυρώνονται από το VAR και η αλήθεια είναι ότι απείχε μόλις μερικά... εκατοστά από το να σκοράρει ένα δεύτερο τέρμα και να «καθαρίσει» το παιχνίδι. Ωστόσο, οι λεπτομέρειες στα τηλεοπτικά ριπλέι κινητοποίησαν κάποιους φιλάθλους, οι οποίοι είδαν ξανά τις φάσεις και, συγκεκριμένα, ένα από τα δύο... άκυρα γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες.

Γρήγορα αναπτύχθηκε μία θεωρία συνομωσίας (;) γύρω από την φάση, αφού, όπως θα δείτε και στην φωτογραφία, ο επιθετικός της Ίντερ φαίνεται να καλύπτεται από τον αριστερό μπακ της Σ.Αραβίας, Γιασέρ Αλ Σαχράνι.

«Η FIFA έκανε ένα απαράδεκτο λάθος», «Ο Μαρτίνες δεν ήταν οφσάιντ», «Δεν χρησιμοποίησαν την γραμμή, αλλά μόνο τον παίκτη που ήταν κοντά του», ήταν μόνο μερικές από τις ατάκες που γράφτηκαν στα social media για την φάση, που μπορείτε να δείτε παρακάτω:

ΠΗΓΗ www.SDNA .