Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Πολλοί παλαίμαχοι διαιτητές έχουν εμπλακεί παραγοντικά σε ομάδες, αλλά για τους εν ενεργεία ισχύει το ασυμβίβαστο ακόμη κι αν πρόκειται να έχουν εξωδιοικητικό ρόλο στην ομάδα του... χωριού τους. Υπό αυτό το πρίσμα ο Αετός Κουσπάδων αποφάσισε να καταγγείλει τον διεθνή ρέφερι Τάσο Κάκο στην ΕΠΟ και στην ΚΕΔ χρεώνοντάς του ότι παρακολούθησε την εντός έδρας αναμέτρησή τους με την Corfu FC μέσα από το πούλμαν της φιλοξενούμενης ομάδας.

«Μας προσέβαλε η στάση του. Ο κύριος Κάκος υποστηρίζει ότι δεν έχει σχέση με τη συγκεκριμένη ομάδα και αναρωτιέμαι τι δουλειά είχε να βρίσκεται στο λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή της;» αναφέρει η πρόεδρος του Αετού Μαρία Γιαννούλη. Μάλιστα, η επικεφαλής του σωματείου της Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Κέρκυρας εμφανίζεται έξαλλη και επειδή η παρουσία του Τάσου Κάκου συνδυάστηκε με την άφιξη ενός περιπολικού, παρότι δεν είχε υποβληθεί -όπως λέει- σχετικό αίτημα στην ΕΠΣ Κέρκυρας από καμία ομάδα για τον αγώνα που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο.

Οπως αφηγείται η πρόεδρος «ο κύριος Κάκος έφτασε με τζιπ στο γήπεδο του Πετριτή και επιβιβάστηκε κατευθείαν στο πούλμαν της Corfu FC. Ηταν εκεί ένα περιπολικό με δύο αστυνομικούς αλλά και άνθρωποι της ασφάλειας με πολιτική περιβολή. Ηρθε μέχρι και ο διοικητής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκίμμης τη στιγμή που η ΕΠΣ έχει αποφασίσει εδώ και χρόνια να διεξάγονται οι αγώνες χωρίς αστυνομική παρουσία εκτός κι αν υποβληθεί και γίνει αποδεκτό σχετικό αίτημα. Απευθύνθηκα λοιπόν στην Ενωση και με ενημέρωσε ότι δεν υπήρχε αίτημα για αστυνομική παρουσία.

Απευθύνθηκα και στην αστυνομία και έμαθα ότι έλαβαν ένα σχετικό mail. Δεν θα το αφήσουμε έτσι το θέμα. Θα στείλουμε διαμαρτυρία στο υπουργείο Δημοσίας Τάξεως. Εμείς δεν έχουμε δημιουργήσει προβλήματα. Είχαμε 10 βαθμούς κι αυτοί 25. Δεν χρειαζόταν η αστυνομία στο γήπεδο. Τα είχε λύσει όλα τα προβλήματα για να έρθει; Αφήστε που κάποιοι παρέκαμψαν την ΕΠΣ η οποία πλέον μας ζητάει συγγνώμη. Οσο για τον κύριο Κάκο, μετά το αυριανό (σ.σ. σημερινό) συμβούλιο της ΕΠΣ θα στείλουμε την Παρασκευή διαμαρτυρία - καταγγελία σε ΕΠΟ και ΚΕΔ».

«ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΟΥ»
Ο Αετός Κουσπάδων βάλλει από το περασμένο Σάββατο κατά του Τάσου Κάκου (μάλιστα σε επίσημη ανακοίνωση ανέφερε πως η αστυνομία εμφανίστηκε ύστερα από δική του αίτηση), αλλά ο διεθνής ρέφερι δεν έχει μπει σε διαδικασία να απαντήσει στα «πυρά». Και υπάρχει λόγος. Πέρα από την απαγόρευση δηλώσεων που ισχύει για τους διαιτητές, έλεγε στο περιβάλλον του πως «κάποιοι θέλουν να διαφημιστούν επειδή ξέρουν ότι πουλάει το επώνυμό μου».

Αναφορικά με το παιχνίδι του Σαββάτου παραδεχόταν ότι εμφανίστηκε στο γήπεδο του Πετριτή, αλλά διευκρίνιζε ότι παρακολούθησε το ματς από την εξέδρα. «Δεν κατάλαβα ρε παιδιά. Απαγορεύεται να πάω να δω έναν αγώνα;» διερωτόταν. Σε ό,τι αφορά τις φωτογραφίες του δίπλα στο πούλμαν (που ανέβασε η ιστοσελίδα corfucorner.gr), ο Κάκος έλεγε στους γνωστούς του: «Είδατε εσείς καμία φωτογραφία μου μέσα στο πούλμαν; Περνούσα απ' έξω και με τράβηξαν».

Η «ΦΡΕΣΚΙΑ» CORFU FC
Η Corfu FC είναι από τις «φρέσκες» ομάδες στο «νησί των Φαιάκων». Πήρε το καταστατικό της Ενωσης Πανεργατικού Αστέρα και κατέβηκε την τρέχουσα σεζόν για πρώτη φορά στη Β' κατηγορία όπου προελαύνει πάντως προς την άνοδο. Επέλεξε για έμβλημα το σύμβολο της Ιονίου Πολιτείας, τον φτερωτό λέοντα, και εδρεύει στο γήπεδο της ΕΠΣ Κέρκυρας, στο Κανόνι.

Πηγη www.sentagoal.gr