Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

To σφυριγμα που δεν εκανε στη φαση του 54  ο Δημήτρης Θάνος θα τον φερει σε διαθεσιμότητα .Ηταν κράτημα του Τομάς στον Μπέργκ κσι επρεπε να δοθει το πέναλτυ .Ο διαιτητής αμφιταλαντεύθηκε ,εδωσε συνέχεια  με τη διαφορα ότι  η παράβαση υπήρξε και στο πεσιμο του ο Σουηδός τραυματίστηκε και στον ωμο .

Σ αυτή τη φαση εστιάζουμε γιατι αυτή θα απασχολήσει και τον διεθνη παρατηρητή Γιάννη Τσαχειλίδη ,που ηταν στο ΟΑΚΑ.Ενημέρωσε ότι θα κανει χρηση βίντεο και θα τον βαθμολογήσει.Τουτο σημαινει πως θα εχει προβλημα καθως και ο Ντάλλας ειδε τον αγώνα και θα αποφανθεί .

Στα υπολοιπα σφυρίγματα του ο Θανος τα πηγε καλα. Περα του 54  ,οι Παναθηναικοι ζητησαν κι αλλα πέναλτυ όπως στο 33 στο πατημα της μπάλας από τον Χουχούμη και φυσικα δεν δοθηκε τιποτε ,σε πεσιμο του Πράνιτς στο 60 σε διεκδικηση της μπάλας από τον Πίνερ .Σωστο ηταν το πέναλτυ που εδωσε στο μαρκάρισμα του Μαχαίρα στον Ατζαγκούν .

Γενικα η εμφανιση του σκιάστηκε από την περιπτωση με τον Μπέργκ οπου επρεπε να καταλογησει την εσχατη των ποινων και να δειξει και κιτρινη στον Τομάς .Οι διεθνεις βοηθοι Ευθυμιάδης και Τάτσης ηταν σωστοι και δεν ειχαμε θεματα ενώ τεταρτος ηταν ο Στέφανος Μαντάκης.