Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Χοντραίνει» η ΠΑΕ ΟΦΗ την κόντρα με την ΕΠΣΗ, με αφορμή την κίνηση της να επιμένει στα ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της ΕΠΟ. Ο ΟΦΗ για δεύτερη φορά, με ανακοίνωση του, καλεί την ΕΠΣΗ να παραιτηθεί απο την διαδικασία, σε μια ανακοίνωση με πολύ αιχμηρούς τόνους, η οποία καταλήγει με τη φράση «όποιος δεν είναι μαζί μας θα μας βρεί απέναντι».

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να επανέλθει για δεύτερη φορά, μέσω ανακοίνωσης, για το γεγονός ότι μια ποδοσφαιρική Ένωση «καταπατά» με μανία τα συμφέροντα των ίδιων των ομάδων-μελών της.

Σαν ΟΦΗ δεν θέλουμε να κάνουμε το δικηγόρο κανενός και πολύ περισσότερο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Δεν μας νοιάζουν, δεν μας αφορούν τα «εσωτερικά» τους.

Όμως δεν σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας όταν κάποιοι έστω και έμμεσα απειλούν τα συμφέροντα της ομάδας μας. Η πρώτη μας επιστολή προς την ΕΠΣΗ, σε πολύ ήπια μορφή, προφανώς δεν βρήκε την ανταπόκριση που θα έπρεπε. Περιμέναμε μια παραίτηση για λόγους ευθιξίας, αν’ αυτού βλέπουμε ότι η ιστορία συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και με μοναδικό σκοπό να εξυπηρετήσει τα προσωπικά συμφέροντα των υποκινητών αυτής της απίστευτης ιστορίας.

Για το λόγο αυτό επανερχόμαστε με δεύτερη ανακοίνωση για να καταστήσουμε σαφές ένα και μοναδικό πράγμα.

Ουδείς έχει το δικαίωμα να «παίζει» με μια τεράστια ιστορία και το μέλλον του ΟΦΗ και με ένα ολόκληρο λαό που καθημερινά αγωνιά . Ως εδώ και μη παρέκει. Γιατί στην προκειμένη περίπτωση θα εφαρμόσουμε την φράση ότι «όποιος δεν είναι μαζί μας, θα μας βρει… απέναντι του».

πηγηwww.prismasport.gr