Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

www.sport-fm.gr

Πολλά και εντονότατα παράπονα από τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό για την 5η αγωνιστική των playouts , έχουν στον Λεβαδειακό.

Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά οι Βοιωτοί, θεωρούν κατάντια για το ελληνικό ποδόσφαιρο ό,τι συνέβη στο παιχνίδι του Αγρινίου, με έναν elite διαιτητή να τους ρίχνει κατηγορία με τα λάθη του.

Επιπλέον, στις τάξεις του Λεβαδειακού θεωρούν απαράδεκτο το γεγονός ότι παίχτηκαν συνολικά 20 λεπτά καθυστερήσεις στον αγώνα, ενώ παράλληλα πιστεύουν ότι ο Κολοβός θα έπρεπε να έχει αποβληθεί από το πρώτο ημίχρονο και πως δεν υπάρχει το πέναλτι που δίνεται, ενάμιση λεπτό αφότου είχαν συμπληρωθεί τα λεπτά των καθυστερήσεων.

Τέλος, όπως διαρρέουν, η απόφαση του Σιδηρόπουλου να δώσει πέναλτι, το οποίο τελικά πάρθηκε πίσω από τους VAR, λέει επίσης πολλά.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ «ΤΙ ΜΟΥ ‘ΠΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ,ΓΕΛΑΣΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ

Απαντήσεις σε ερωτήματα για την διαιτησία Σιδηρόπουλου αλλά και για το ιδιοκτησιακό έδωσε μεταξύ άλλων στην συνέντευξη τύπου ο Γιάννης Αναστασίου.

Μετά την ισοπαλία με τον Λεβαδειακό απάντησε στους δημοσιογράφους για σειρά θεμάτων, όπως η εικόνα της ομάδας, η διαιτησία του Σιδηρόπουλου αλλά και τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό, μετά την τοποθέτηση Κωστούλα.

Ειδικα για τον Σιδηρόπουλο ειπε :

«Είχα καλεσμένο από το εξωτερικό στο γήπεδο. Το πρώτο που με ρώτησε στο τέλος του αγώνα ήταν για το διαιτητή. Του είπα ότι είναι διεθνής και γέλασε. Μου είπε “αυτός”;».