Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Χαμος εγινε στο Μακροχωρι της Βεροιας Η αφόρητη ζεστη σε συνδυασμο με την υγρασια επηρέασαν εν μερει τους διαιτητές και βοηθους, γι συτο και τα τεστ ξεκινησαν με μια ωρα καθυστέρηση . Όμως δεν μπορει να αποτελει ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ για το γεγονός ότι όχι ενας ουτε δυο αλλα ΟΚΤΩ τον αριθμο διαιτητής δεν μπορεσαν να βγάλουν το τέστ και απεχωρησαν ,προκαλώντας τον προβληματισμο στον Χιου Ντάλλας αλλα και στα υπολοιπα στελεχη της ΚΕΔ Οι περισσότεροι από τους ρέφερυς δεν ηταν κατάλληλα προετοιμασμενοι και δεν ειχαν τα 24 ,εκατοπενητάρια με συνέπεια να τους δημιουργηθει και ψυχολογικη πίεση οποτε αρχισαν να αποχωρουν .

Από τους οκτω που θα εχουν δευτερη ευκαιρια, εκεινος που στάθηκε ατυχος ηταν ο Φωτης Φωτιάδης που επαθε θλάση στις ταχύτητες και σταματησε Ο Καστοριανος ρέφερυ δεν εχει προβλημα με τα 150άρια πλην όμως θα πρεπει να αποθεραπευθει και να  τρέξει μεσα στον Σεπτέμβριο.

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ που κοπηκαν ηταν

-Τερετίδης Καβάλας  ειδε δυο κιτρινες

-Αγγελακόπουλος Καρδιτσας

 Παπαγεωργίου Αρτας

Τεβεκέλης και Μολιχιτούδης Μακεδονίας

Μπουρμασόπουλος Λαρισας 

Μανούρας Τρικάλων

Ο ΝΤΆΛΛΑΣ ειδε ωρισμενους διαιτητες που είναι νεοι στην ηλικία και κρατησε σημειωσεις   αφου ειχε πληρη λιστα στα χερια του.

Σημειωνουμε την αριστη κατασταση των  37χρονων  Μπάμπη Σελεμιδη από τη Πέλλα  και Ανδρεα Καραλιόλιου απο τα Γρεβενά  που εβαλαν  τα γυαλια σε πολλους νεωτερους συναδέλφους του .

Ιδιες απώλειες ως προς τον αριθμο ειχαμε και στους βοηθους ,οπου δεν περασαν το τεστ  

Δουλγεράκης Δράμας Τίκας Θεσπρωτιας Καραμπούλας Λαρισας Παπαδόπουλος Παναγιώτης αλλα και Ηλιας Μακεδόνίας Κυφός και Λαφαντζής Πιερίας και Σαββόγλου Δυτικης Αττικής .