Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ο Χιου Ντάλλας ξεκινησε από το μηδέν .Δεν κοιταξε αν ο Α η ο  Β  διαιτητής ειχε προβλημα με καποια ΠΑΕ Και με αυτό το σκεπτικό  προχωρησε στους ορισμους της πρεμιέρας Κι ενώ θα περιμενε κανεις να γινουν αποδεκτοι χωρις αντιδράσεις ηλθε ο ΠΑΟΚ με μια  ανακοίνωση που σε περίπου 160  λεξεις να αναφέρει το πόσες φορές στο παρελθόν εχουν «συναντηθεί» ο Θεσπρωτός  ρεφερυ Γιώργος Κομίνης  με το «Δικέφαλο του Βορρά.

Βεβαια ο αντικειμενικό της στόχος είναι να «θυμίσει» ότι αυτός ήταν ο άρχοντας του περσινού επεισοδιακού αγώνα με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».που ερμηνευεται και σαν μοχλός πιεσης προς τον εμπειρο διαιτητή . Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Γιώργος Κομίνης θα είναι ο πρώτος Έλληνας διαιτητής που θα συναντήσει ο ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα των υποχρεώσεών του στο Πρωτάθλημα απέναντι στην Καλλονή. Ο διαιτητής από την Θεσπρωτία θα διευθύνει αγώνα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα μετά από την σεζόν 20011/12 (ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 2-3 και ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 1-2 για το Κύπελλο), ενώ επιστρέφει σε ματς του Δικεφάλου μετά το περυσινό επεισοδιακό Άρης – ΠΑΟΚ 1-1 στο Κλεάνθης Βικελίδης, που έφερε σφοδρές αντιδράσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς το πρόσωπό του, αλλά και την ΚΕΔ.

Αυτό ήταν και το μοναδικό ματς του ΠΑΟΚ που «σφύριξε» ο Κομίνης πέρυσι. Παλιότερα (πέρα από τα δυο πρώτα του στην Τούμπα) έχει επίσης διευθύνει τα: ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 0-2 (2011/12), Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 1-2 (2012/13), ενώ πέρυσι βρέθηκε ως τέταρτος διαιτητής στις αναμετρήσεις Πανθρακικός – ΠΑΟΚ, Ατρόμητος – ΠΑΟΚ και Ξάνθη – ΠΑΟΚ.

Βοηθοί του στην πρεμιέρα της Τούμπας θα είναι οι Κωνσταντίνος Ποντίκης (Πρέβεζας), Μαγιάννης Χρήστος(Άρτας), 4ος διαιτητής ο Γεράσιμος Ντίτσος (Πρέβεζας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Αθανάσιος Βέλλιος (Ξάνθης )