Αξιολόγηση Χρήστη: 1 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Στους πέντε αγώνες της Κυριακής είχαμε μπόλικη κουβέντα και αρκετή γκρίνια για τη διαιτησία.

Και τα φώτα έπεσαν στις αποφάσεις, ή στις μη αποφάσεις σε Τούμπα, ΟΑΚΑ και Αγρίνιο.

Αρχικά στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ, στη φάση που ζητάει πέναλτι η ομάδα της Λάρισας, δεν υπάρχει παράβαση, αφού η μπάλα βρίσκει στο κολλημένο χέρι του Ίνγκασον.

Στη φάση που ο Σφιντέρσκι σκοράρει για δεύτερη φορά, ο διαιτητής Τάσης έχει κάνει λάθος και έχει σφυρίξει κακώς επιθετικό φάουλ του Μάτος στη διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα. Ο παίκτης του Δικεφάλου δεν έχει υποπέσει σε παράβαση, αφού κερδίζει καθαρά την κεφαλιά, ωστόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχουμε και γκολ, αφού η φάση έχει σταματήσει νωρίς και επομένως δεν μπορεί να γίνει χρήση VAR.

Στο ΟΑΚΑ ο Ευαγγέλου αποφασίζει μέσω VAR σωστά, τόσο στη φάση της αποβολής του Ιντέγε, ο οποίος πατά με τις τάπες στο γόνατο τον Μάνταλο, όσο και στη φάση του πέναλτι, όπου ο Ρόoυζ βρίσκει επίσης με τις τάπες στον αστράγαλο τον Σιμόες. Το ότι έχει ακουμπήσει και την μπάλα αρχικά δεν λέει κάτι, αφού στη συνέχεια υπάρχει καθαρή παράβαση.

Στο Αγρίνιο στο 70' ο Σένκεφελντ αρχίζει και τραβά τον Αριγίμπι εκτός περιοχής, αλλά το μαρκάρισμα συνεχίζεται και μέσα στην περιοχή. Επομένως έπρεπε να δοθεί πέναλτι και δεύτερη κίτρινη στον παίκτη του Παναθηναϊκού, που θα ήταν η δεύτερη. O διαιτητής Ζαχαριάδης μίλησε με τον Γκορτσίλα στο VAR και έδειξε άουτ χωρίς να πάει ο ίδιος να δει τη φάση. Επομένως, μάλλον δεν τον διαφώτισαν αρκετά.

 

Σωστός ο Κουτσιαύτης στο Περιστέρι, που έδωσε συνέχεια στο ματς σε κολλημένο χέρι του Γούτα, όσο και ο Τσαγκαράκης στην Τρίπολη, που πολύ σωστά απέβαλε με δύο κίτρινες τον Τασουλή.