Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 

“Κανείς δεν θα παίξει με την επένδυση της ΠΑΕ Καλαμάτα

Κύριοι της ελληνικής διαιτησίας και του ελληνικού ποδοσφαίρου,

Με την επιστολή μας αυτή θέλουμε να καταγγείλουμε την προκλητική διαιτησία του Αγγελάκη (το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει) και των συνεργατών του (Γιάντση- Χριστοδούλου, άλλο φρούτο που έπεσε κάτω, Λιάρο) στο σημερινό παιχνίδι της ομάδας μας με τον Ασπρόπυργο στην Καλαμάτα και ζητούμε να μη διαιτητεύσει κανείς τους στο μέλλον, κανένα παιχνίδι του αθλήματος, ούτε ο διαιτητής, ούτε οι επόπτες, ούτε ο τέταρτος.

Η συγκεκριμένη διαιτησία, ήρθε να προστεθεί σε μία σειρά αποτυχημένων, τραγικών και απαράδεκτων διαιτησιών, οι οποίες, αντί να αποτελούν εξαιρέσεις , δυστυχώς, είναι μια συνέχεια της γνωστής-άγνωστης “παράγκας” για την οποία μιλούσε και μιλά ακόμη όλη η Ελλάδα. Μάλιστα, με πρωταγωνιστές, απογόνους αρχιστελεχών, που γύρισαν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια όπισθεν και θέλουν να κάνουν τους κανακάρηδες τους… διαιτητές, για να εξασφαλιστούν και αυτοί, όπως οι ίδιοι, αλλά δυστυχώς, ΤΡΑΥΛΙΖΟΥΝ…

Η αχρηστία, η ανικανότητα και ο ανεπαγγελματισμός δεν αποτελούν έννοιες της Φυσικής, αγγίζουν όμως την αθλητική καθημερινότητα και θα πρέπει να συμπεριληφθούν στις έννοιες της Ανθρωπολογίας!

 

Κύριοι,

Κανείς δεν θα παίζει με την επένδυση της ΠΑΕ Καλαμάτας!

Ως εδώ και μην παρέκει!

Μην μας αναγκάσετε να πάρουμε ειδικά μέτρα, διότι πολλοί θα εκτεθούν!

Δικαιώνεται ο Κ. Καλύβας, που διαφωνούσε στον ορισμό του κ. Αγγελάκη, κάτι που φυσικά δικαιώνει τη δική μας αντίδραση!

Κύριοι, της ΕΠΟ, ξενόφερτοι, Αγία Τρειάς, που πρέπει να σας μάθουμε και γεωγραφία (ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ), αφού δεν γνωρίζετε ότι ο νομός Θεσσαλονίκης-που τον ξέρετε πολύ καλά άλλωστε- και ο νομός Ημαθίας απέχουν πολύ από το νομό Μεσσηνίας, για να μας ορίζετε διαιτητές από εκεί και μάλιστα, την άλλη Κυριακή παίζουμε στη Βέροια!

Καθαρίστε το ποδόσφαιρο από την λάσπη που τον κυριεύει…

Ξεκαθαρίζουμε τη θέση μας για να μη σας δώσουμε δικαίωμα να βρείτε άλλοθι στα αποτελέσματα της ομάδας μας ή σε υποκειμενικές κρίσεις”.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ 

«Η Π.Α.Ε Ένωση Ασπροπύργου ευχαριστεί την Π.Α.Ε Π.Σ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στα μέλη της αποστολής της ομάδας μας και δεσμευόμαστε πως θα την ανταποδώσουμε στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου, στον Ασπρόπυργο.

Η ανακοίνωση θα σταμάταγε εδώ αν δεν είχαν ειπωθεί και γίνει κωμικοτραγικά πράγματα στην αίθουσα τύπου μετά τη λήξη του αγώνα καθώς και με τις ανακοινώσεις που ακολούθησαν την επόμενη μέρα από πλευράς Π.Α.Ε. Π.Σ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

 

Α) Διαβάσαμε με έκπληξη την ανακοίνωση της Π.Α.Ε. Π.Σ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ για τη διαιτησία του αγώνα (η οποία προφανώς έχει γινει για εσωτερική κατανάλωση και αποπροσανατολισμό του φίλαθλου κόσμου της Καλαμάτας). Εμείς μιλάμε με ντοκουμέντα…

Προ(σ)καλούμε την Π.Α.Ε. Π.Σ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ να βγάλει το βίντεο του αγώνα στη δημοσιότητα ώστε να κρίνει όλη η φίλαθλη Ελλάδα ποιος αδικήθηκε και ποιος όχι.

Β) Όσον αφορά τις δηλώσεις του παράγοντα της γηπεδούχου κ. Παπαδημητρίου σχετικά με το χθεσινό παιχνίδι καθώς και τα περσινό στην έδρα μας αγώνα (5-0) και παρά τη σημερινή του διευκρινιστική δήλωση σε γνωστή ιστοσελίδα ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ περαιτέρω διευκρινήσεις καθώς θεωρούμε πως αφήνει μελανά σημεία για την ομάδα της Ένωσης Ασπροπύργου.

Επειδή οι εν λόγω δηλώσεις είναι κατάφορα ψευδείς και συκοφαντικές κατά της ομάδας μας και πλήττουν με πρόθεση και βαναυσότητα την τιμή και αξιοπρέπεια μας ως οργανισμού, έχουμε χρέος απέναντι στον κόσμο της ομάδας να διαφυλάξουμε τα συμφέροντά της, με ρητή επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος μας.

Με την ΦΑΝΕΛΑ και την ΙΣΤΟΡΙΑ της ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ».