Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

.Οι εξελιξεις  τρεχουν και κανενας δεν μπορει να τις φρεναρει σε Χαλκιδικη και Δράμα οπου η παραπαίουσα διοικηση της ΕΠΟ δεν εχει κερδισει τιποτε παροτι τα ..παπαγαλάκια διαδιδουν ότι δηθεν στη Χαλκιδικη υπαρχει τιμωρια της ΕΠΣ και πως στην ΕΠΣ Δραμαςο ετερος εκ των δυο διεκδικητων Κεσκίνογλου είναι με την πλευρα Γκιρτζίκη με αποτελεσμα ο ιδιος να βγει και δηλωσει ότι είναι ανεξαρτητος

ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ την ΔΕΥΤΕΡΑ ο Βούλγαρης τελειωνει αφου εχει προσδιωρησει το δικαστηριο ΓΣ με θεμα μομφη κατά του υπαρχοντος Δ.Σ Με την ευκαιρια αυτή και τα οσα γραφονται και λεγονται ο επικεφαλής της κινησης των 52 συλλόγων Σταυρος Σαρρηγιανίδης(φωτο) ανακοινωσε τα παρακατω

«Με αφορμή την κοινοποίηση νέας (ανυπόστατης) «τιμωρίας» των 52ομάδων της Χαλκιδικής από την Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ε.Π.Ο., και τα όσα διαδίδουν «διάφοροι» στο Παρασκήνιο, θέλουμε να ενημερώσουμε Υπεύθυνα και με Αξιοπιστία τα Σωματεία και το φίλαθλο κοινό της Χαλκιδικής για τα εξής:

1. Τα Σωματεία δεν έχουν να φοβούνται τίποτε από την απόφαση αυτή, η οποία, πολύ γρήγορα πρόκειται να ακυρωθεί από το Αρμόδιο Όργανο της Ε.Π.Ο. και, εξάλλου, δεν έχει ακόμη ούτε καν εγκριθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.ΠΟ., όπως προβλέπεται.

2. Εγγυόμαστε   ότι  τα πρωταθλήματα  της   Χαλκιδικής, θα  ξεκινήσουν κανονικότατα,   και   θα   συμμετέχουν   κανονικά   όλες   οι   ομάδες,   με   πολύ καλύτερες συνθήκες, αφού θα τα διοργανώσει μία νέα Διοίκηση.

3. Η έκδοση της παράνομης αυτής απόφασης, με την οποία υποτίθεται ότι τιμωρούνται οι 52 ομάδες αλλά και η Ε.Π.Σ.Χ., οφείλεται στον κ. Βούλγαρη, ο οποίος την έχει υπογράψει και αποτελεί το «τελευταίο» χαρτί του, μήπως και οι   ομάδες   φοβηθούν   και   δεν   προσέλθουν   στην   Γενική   Συνέλευση   της Δευτέρας 22.8.2016.

ΜΑΤΑΙΑ ΟΜΩΣ.

Οι ομάδες της Χαλκιδικής έχουν ήδη δηλώσει ότι θα δώσουν το παρών την Δευτέρα 22.8 στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης, στην οποία είναι βέβαιο ότι δεν θα τολμήσουν να έλθουν ο κ. Βούλγαρης και οι Σύμβουλοί του, αν και έχουν κληθεί με όλους τους νόμιμους τρόπους σε αυτήν.

4. Το τέλος του κ. Βούλγαρη και των Συμβούλων του απέχει μόλις δύο(2) ημέρες, αφού το βράδυ της 22.8.2016 η Γενική Συνέλευση θα τους έχει παύσει με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο.

5. Ενημερώνουμε τα «παπαγαλάκια» του κ. Βούλγαρη και τους δήθεν «δημοσιογράφους», οι οποίοι λένε κατ΄ επανάληψη   ψέματα  στα  Σωματεία περί υποβιβασμού των ομάδων, περί μη συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα και άλλα απίθανα σενάρια ότι:-   Οι   εκφοβισμοί   τους   αυτοί   πέφτουν   στο   απόλυτο   κενό,   αφού   το επόμενο λεπτό οι ίδιοι παράγοντες των Σωματείων μας ενημερώνουν για τις απειλές αυτές, γελούν με αυτές και δηλώνουν πιο αποφασισμένοι από ποτέ για την απαλλαγή τους από τον κ. Βούλγαρη και τους Συμβούλους του.

Η αξιοπιστία των «παπαγάλων» και των δημοσιογραφίσκων αυτών, έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν, όταν έλεγαν στις ομάδες ότι θα υποβιβαστούν, ότι  θα   γίνουν   ενστάσεις  στους  αγώνες τους, ότι η  Ένωση θα κερδίσει το Δικαστήριο του Πολυγύρου και ότι τα Σωματεία της Χαλκιδικής δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεταγραφές. Φυσικά διαψεύστηκαν παταγωδώς από την πραγματικότητα και, τώρα, προκαλούν μόνο γέλιο και την απόλυτη περιφρόνησή τους από τα Σωματεία.

 Τους   ενημερώνουμε,   λοιπόν,   ότι   δεν   χρειάζεται   πλέον   να   εκτίθενται άλλο   και   να   ψεύδονται   ασύστολα,   διότι   το   σύνολο   των   Σωματείων   της Χαλκιδικής, μετά και την τελευταία ανυπόστατη «τιμωρία» των 52 Σωματείων, έχει δηλώσει απερίφραστα ότι θα δώσει το παρών τη Δευτέρα στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση,  ώστε  να απαλλάξει  οριστικά την  Χαλκιδικής  από  τον  κ. Βούλγαρη και τους Συμβούλους του, βάζοντας και έναν ακρογωνιαίο λίθο στην εξυγίανση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.’

ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ  

Αυτό που υπαρχει τωρα είναι ο υπο παραιτηση προεδρος της Δ.Ε Α.Καστρίτης  εχει συγκαλεσει για την ερχομενη Τεταρτη γενικη συνέλευση των ομαδων προκειμενου μεταξυ των αλλων  να προσδιωριστει η ημερομηνια διεξαγωγης εκλογών για την αναδειξη νεας διοίκησης

Ωστοσο μια μερα νωριτερα η πλευρα του Κεσκινογλου που θελει να πανε οι εκλογες για μετα το Σεπτεμβριο εκανε αιτηση στα ασφαλιστικα μετρα οποτε θα αποφανθουν τα δικαστηρια

Ο ιδιος ο Γιάννης Κεσκίνογλου και με αφορμη τα  οσα γραφτηκαν ότι προσκεινται στη πλευρα Γκιρτζίκη δηλωσε» «Οφειλω  να διευκρινίσω ότι δεν ανήκω στην παράταξη της νυν διοίκησης της ΕΠΟ. Είμαι ανεξάρτητος και κάνω αγώνα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Δράμας, ο οποίος έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια και όχι τώρα τελευταία. Με βάση τη συγκεκριμένη φιλοσοφία μου, προσπαθώ για το καλύτερο».