Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣ Χανιών, Γιώργος Βούρβαχης με δηλώσεις του στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ», αποκάλυψε ότι η αντίπαλη παράταξη του Στέλιου Βαρουξάξη, που πρόσκεινται στη νυν διοίκηση της ΕΠΟ, κατέθεσε προσφυγή ζητώντας την αναβολή των εκλογών στην ΕΠΣ Χανιών, που είναι προγραμματισμένες για την Παρασκευή (12/8)!

Ο κ. Βούρβαχης εκτός από την αποκάλυψη ότι η παράταξη Βαρουξάκη κατέθεσε προσφυγή για αναβολή των εκλογών στην ΕΠΣ Χανιών, κατήγγειλε επίσης την αντίπαλη παράταξη για πρακτικές εκβιασμού: «Είναι σε πανικό και τώρα έχουν επιδοθεί σε απειλές. Βάζουν διάφορους, που λένε αν δεν στηρίξεις αυτόν δεν σου φέρνω ψωμί...»

Σε ό,τι αφορά στην ανάμιξη του μουσικού καλλιτέχνη Μανώλη Κονταρού, ο κ. Βούρβαχης είπε: «Εχει γίνει ένα πολύ μεγάλο πανηγύρι από εξωθεσμικούς παράγοντες. Καλός μουσικός αλλά κακός παράγοντας. Είναι εξωθεσμικός, είναι απλά φίλος του αντιπάλου, δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο».

Για το γεγονός ότι οι εκλογές της ΕΠΣ Χανίων έχουν βρεθεί στο επίκεντρο ολόκληρης της Ελλάδας: «Όλοι ασχολούνται με την ΕΠΣ Χανιών γιατί ακολουθούν οι εκλογές στην ΕΠΟ. Έχουν πέσει όλοι πάνω μας να μας κατασπαράξουν. Αν δεν υπήρχαν οι εκλογές της ΕΠΟ τον Οκτώβριο δεν θα μας ενοχλούσε κανένας. Η άλλη πλευρά έστειλε αντίπαλο για να «φάει» τον Βούρβαχη με κάθε κόστος. Δεν θα κάτσω όμως με σταυρωμένα χέρια γιατί υπηρετώ ανιδιοτελώς το ποδόσφαιρο. Το μόνο που μου προσάπτουν είναι ότι είμαι πολλά χρόνια στη διοίκηση. Ο νυν πρόεδρος της ΕΠΟ είναι στην ομοσπονδία 30 χρόνια!».

Για το σοβαρό ενδεχόμενο οι πίνακες των διαιτητών να καταρτιστούν από την υπάρχουσα σύνθεση της ΚΕΔ: «Το σωστό και το εντιμότερο θα ήταν να αλλάξει η Επιτροπή Διαιτησίας και μετά να γίνουν οι κλήσεις των διαιτητών. Θα δούμε και ρεβανσισμό και απειλές. Είναι γνωστές αυτές οι πρακτικές, θα βάλω τον διαιτητή σου αλλά πρέπει να με ψηφίσεις... Αυτά πρέπει να εκλείψουν».

Για ποιον λόγο άλλαξε παράταξη και πλέον υποστηρίζει την αντιπολίτευση: «Είχα πει σαν σκέψη στην πίσω μεριά του μυαλού μου ότι μπορεί να είμαι υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ και από εκεί άρχισε ο πόλεμος. Έπρεπε ο Βούρβαχης να καταδικαστεί. Δέχθηκα σωρεία τηλεφωνημάτων, γιατί το λες αυτό. Εγώ άλλαξα παράταξη όταν μου έβαλαν απέναντί μου τον κ. Βαρουξάκη».

Για τις εκλογές στην ΕΠΣ Χανίων, που το αποτέλεσμά τους εν πολλοίς θα κρίνει και το αποτέλεσμα στις εκλογές της ΕΠΟ: «Είμαι απόλυτα αισιόδοξος ως προς το αποτέλεσμα».

Τέλος, για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά την επιστολή Κοντονή στη FIFA: «Ο υπουργός δρα σύμφωνα με τα δικαιώματά του. Η ΕΠΟ και το... κονκλάβιο που τη διοικεί πρέπει να σκύψει στο πρόβλημα και δώσει λύση. Θεωρώ αν όχι παράτυπη, αδικαιολόγητη την αναδιάρθρωση στα πειθαρχικά της όργανα».