Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Για πρωτη φορα γινεται φέτος κυπελλο Ελλαδας στις γυναίκες και την διοργάνωση εχει αναλάβει η ΕΠΣ Πιερίας Οι αγώνες γινονται δυο ημιτελικοι τη Παρασκευη και ο τελικός την Κυριακή .Η επιτροπή διαιτησιας ωρισε τρείς 4άδςες με διαιτητες και βοηθους απο την Πιερία που ειναι στους πίνακες της Γ εθνικής ενω για τον τελικο ορίστηκε ο Παναγιώτης Συμεωνίδης (φωτο) ρέφερυ Β εθνικής.

Αναλυτικα οι ορισμοι 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16.45 μμ ΠΑΟΚ-Αμαζόνες Δράμας Παπαργυρίου Γιαμούζης Γκίκα Γκαραγκάνης 

8μμ Ακαδημια ελπιδες Καρδίτσας -Γλυφάδα Γκαραγκάνης Καραμπούλας Θεοδώρου 

ΚΥΡΙΑΚΗ 8μμ τελικός  Π.Συμεωνίδης Λαδαντζής Κυφος Γκαραγκάνης 

Παρατηρητής και στα τρια παιγνιδια ,δυο ημιτελικοι και τελικός θα ειναι ο διεθνής παρατηρητής και εκπαιδευτής Ελένη Κυρίου 

Στο μεταξυ για νσ ειναι ολα ετοιμα για το κυπελλο γυναικων εγιναν εργασίες για να καλλωπίσουν, να συντηρήσουν αλλά και θα λύσουν προβλήματα τα οποία απασχολούν απο τον καιρό της κατασκευής του το Ενωσιακό γήπεδο της Ν. Εφέσου,οπου θα διεξαχθουν τα παιγνιδια  γίνονται αυτές τις ημέρες απο την διοίκηση της Ποδοσφαιρικής Ένωσης της περιοχής μας.
Εκτός απο την βελτίωση του πλαστικού χλοοτάπιτα, εγιναν  τουαλέτες ανδρών-γυναικών οι οποίες δεν υπήρχαν, καθαρίστηκε ο προαύλιος και εξωτερικός χώρος, φτιάχτηκε ι ο δρόμος που περνάει έξω απο το γήπεδο και ηλεκτροδοτήθηκαν οι προβολείς του, που μέχρι σήμερα είχαν μόνο καλλωπιστικό σκοπό.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας Δημήτρης Ελευθεριάδης με τους συνεργάτες του, έχουν αλλάξει τη ροή των πραγμάτων σε όλα τα επίπεδα όσον αφορά τις υποδομές, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς με καινοτόμες και πραγματικά σημαντικές αλλαγές που θα βελτιώσουν και θα προάγουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην Πιερία.