Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 
Μέσω ειδικού ηλεκτρονικού προγράμματος θα αποστέλλεται πλέον το εκπαιδευτικό υλικό στις  επιτροπές διαιτησιας των ΕΠΣ αλλά και στους εκπαιδευτές, διαιτητές, βοηθούς και παρατηρητές. Με αυτόν τον τρόπο όλοι θα έχουν άμεση πρόσβαση σε όλο το εκπαιδευτικό υλικό.
Το τμήμα διαιτησίας, αρμόδιο για τη διοίκηση και εκπαίδευση, συνεχίζει την αποστολή εκπαιδευτικών dvd και αυτή την εβδομάδα εστάλη το πρόγραμμα πρόληψης τραυματισμών ( Έντεκα + της Fifa) καθώς και εκπαιδευτικό dvd  για πρακτική εξάσκηση του οφσάιντ που περιέχει περίπου 400 περιπτώσεις οφσάιντ. Έχει ζητηθεί να διανεμηθεί σε όλους τους διαιτητές και βοηθούς προκειμένου να εξασκούνται και μόνοι τους κάνοντας διάφορα τεστ.
Μέχρι στιγμής έχει διανεμηθεί αρκετό εκπαιδευτικό υλικό σε dvd σε παρουσιάσεις αλλά και σε βιβλία και αναμένεται τον επομενο μήνα περαιτέρω αποστολή νέου εκπαιδευτικού υλικού με ελληνικούς υπότιτλους που θα συμπεριλαβάνει πρακτική στην αίθουσα αλλά και ανάλυση για τις τακτικές και τα συστήματα που χρησιμοποιούνται από τους προπονητές στη διάρκεια των αγώνων.  
Παράλληλα οργασμός και με μεγάλη συμμετοχή συνεχίζεται ο 1ος εκπαιδευτικός κύκλος της εννιαίας επιμόρφωσης που ξεκίνησε σε όλες τις ΕΔ/ΕΠΣ και εφαρμόζεται για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά.
Τέλος μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των ΕΔ στη διενέργεια προετοιμασίας σεμιναρίων για τοπικούς διαιτητές και βοηθούς καθώς η συντριπτική πλειοψηφεία των ΕΠΣ τα έχει ολοκληρώσει και απομένουν τις προσεχείς ημέρες να πραγματοποιήσουν και οι ΕΔ των ΕΠΣ: Ευρυτανίας, Τρικάλων, Λακωνίας, Λέσβου και Χίου.