Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 Κοινή απαντητική επιστολή ΦΙΦΑ - ΟΥΕΦΑ στην ΕΠΟ * Ενημερώνεται την Τρίτη (2/12) η ΓΓΑ * Το a-sports.gr έχει το ρεπορταζ

Αναμενόμενα μπλεξίματα και τρεξίματα… ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ απάντησαν το βράδυ της Δευτέρας (1/12) στην ΕΠΟ σχετικά με το αθλητικό νομοσχέδιο, το οποίο επεξεργάζεται η Κυβέρνηση και ήδη βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση.

Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία επισημαίνουν ότι αν ο αθλητικός νόμος, που ετοιμάζει ο Γιάννης Ανδριανός, μείνει ως έχει στα επίμαχα για το ποδόσφαιρο άρθρα, τότε ο αποκλεισμός των ελληνικών ομάδων (σε επίπεδο διασυλλογικό και εθνικό) είναι δεδομένος!

«Υπάρχει παραβίαση του αυτοδιοίκητου. Αυτοδικαίως είστε εκτός διεθνών ποδοσφαιρικών οργανισμών αν εφαρμοστεί…», αναφέρουν χαρακτηριστικά, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ στην επιστολή τους προς την ΕΠΟ.

Πάντως, οι δύο ποδοσφαιρικές αρχές υπογραμμίζουν ότι διαθέτουν δύο στελέχη τους για να συνομιλήσουν με την κυβέρνηση, όποτε αυτή το επιθυμεί εφόσον υπάρχει διάθεση διαλόγου ώστε να ξεπεραστεί ο σκόπελος του αποκλεισμού.

Από εκεί και πέρα, η ΕΠΟ δεν πρόκειται να χρονοτριβήσει και την Τρίτη (2/12) είναι προγραμματισμένο να διαβιβάσει στο υφυπουργείο Αθλητισμού και τη ΓΓΑ την απάντηση ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ, προκειμένου η πολιτική ηγεσία του Αθλητισμού και η Κυβέρνηση να αποφασίσουν για το αν θα υπάρξουν επαφές μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων πλευρών ώστε να αποφευχθεί ο αποκλεισμός.