Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Εδώ και χρονια συνηθίζεται η ΚΕΔ να βάζει σε ματς-φωτια διαιτητες που δεν φερουν το σημα του διεθνιούς Η περιπωση του Σταυρου Μάνταλου είναι χαρακτηριστικη αφου στις δυο τελευταιες σαιζον ειχε σφυρίξει ισαριθμες φορες το ντέρμπυ των αιωνίων σε ΟΑΚΑ και λεωφορο ακομη το ΠΑΟΚ –ΑΕΚ στη Τούμπα αλλα και τον επαναληπτικο ημιτελικο κυπελλου ΠΑΟΚ-Ολυμπαικου με τα σοβαρα συμβαντα και την 80 καθυστερηση εναρξης του ματς .

Το ιδιο κανει και τωρα Ριχνει τον Αλεξανδρο Αρετόπουλο στα βαθεια ,με το να τον ωρισει στο Καραισκακη να διευθυνει το ντέρμπυ κορυφής Πολλοί λενε ότι είναι ένα ρίσκο ,αλλα καπως ετσι δεν αρπαξαν την ευκαιρια και αλλοι διαιτητές που κληθηκαν να παιξουν σπουδαια παιγνιδια και ανταπεξήλθαν και μετα καθιερώθηκαν Κσνενας διαιτητής δεν κατεστη ικανός με ..μαγικο ραβδι Ολοι απεκτησαν πειρα  σφυρίζοντας και τετοιους αγωνες οπω;ς σ αυτόν που τοποθετηθηκε ο Τρικκαλινός αξιωματικοε  της Πολεμικης αεροπορίας.

Τιο να ψάχνουμε τι εγινε πριν ένα χρονο που επαιξε τον Ολυμπιακο με τον ΠΑΣ δεν λεει τιποτε γιατι ουδείς διαιτητής είναι αλάνθαστος Επειτα σ ολο αυτό το διαστημα που σφυριζει επαιξε και οκτω φορες τον ΠΑΟΚ ο οποιος ειχε τεσσερεις νικες τις δυο εκτος , δυο ισοπαλιες και ισάριθμες ηττες από τον Ατρομητιο και τον Αστέρα Τριπολης.

Η γενικη εικονα του 35χρονου ρέφερυ είναι καλη και αποδειξη αποτελει το γεγονός ότι φέτος ηταν μεταξυ των υποψηφιων για να καταστει διεθνής Πριν οριστει στο παιγνιδι αυτο ειχε κανει σπουδαια εμφανιση στο Πλατανια-ΠΑΟ οπου πέρση ειχαν παραπονα οι πρασινοι αλλα φετος ηταν αψογος .

Οσο για τους βοηθους ο Λεωνίδα; Φραγκιαδάκης  και ο Νικος Γεωργαράκος δεν εχουν προκαλεσει με τις εμφανισεις του Ο δευτερος ηταν και στο ντέρμπυ με τον Παναθηναικό στο Καραισκακη και ηταν σωστος .

Στα αξιοσημειωτα της 6ης αγωνιστικής είναι η επιστροφη του Τασου Παπαπέτρου που θα σφυριξει το Ατρομητος-Βεροια αλλα και του βοηθου Φλώριου Ελευθεριού που γυριζει ουσιαστικα μετα από εννια αγωνιστικες αφου πληρωσε ακριβα το λαθος του στη συναντηση Σκοντα Ξανθη-Κασιώπη .

Ακομη ο Μιχάλης Βοσκάκης οριστηκε σ ένα σημαντικο ματς αυτό του Παναιτωλικου με τον Παναθηναικό που ειχε παιξει και πριν από δυο χρονια και του δινεται η ευκαιρια να αποδειξει ότι φετος εχει  επιστρεψει ωριμος για καλες εμφανισεις .