Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η ημερίδα διαιτησιας που εγινε στην Καρδίτσα από την ΕΠΣ με την συνδρομη της επιτροπής διαιτησιας απετέλεσε την γέφυρα για να αποκατασταθουν πληρως οι σχέσεις με την ηγεσία της ΕΠΟ αλλα και με την ΚΕΔ Είναι χαρακτηριστικό αυτό που ειπε από το βήμα ο προεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας Μανώλης Παλάσκας απευθυνομενος στον προεδρο της ΚΕΔ Γ .Καραμελίδη και τα μέλη της κεντρικης επιτροπής Γιώργο Δούρο,Γιαννη Τσαχειλίδη και Δημήτρη Καλύβα «εγω αναγνωρίζω τα λάθη και πρεπει να πω ότι ιδιαίτερα ειχα αδικήσει τον αποντα σημερα Θανάση Μπριάκο που εχει προσφερει πολλα στην διαιτησια και την εκπαίδευση και γι αυτό τον λόγο θα κανουμε άλλη μια τετοια εκδήλωση για την διαιτησια , για να ερθει  στην Καρδίτσα και να  τιμήσουμε Σημερα δεν είναι κοντα μας γιατι ενας τραυματισμος στο ποδι τον κρατά στο σπιτι του στα Γιάννενα¨

Ένα από τα σαιτ της Καρδίτσας το www,karditsalive.net  εγραψε για την  ημεριδα της ΕΠΣΚ που την παρηκολούθησαν γυρω στους 12ο διαιτητες ,παράγοντες και προπονητές.

«Μέσα σε θερμό κλίμα που δεν θυμίζει τίποτα από το πρόσφατο παρελθόν και τις σχέσεις της ΕΠΟ με την διοίκηση ΕΠΣ Καρδίτσας, πραγματοποιήθηκε η ημερίδα διαιτησίας με ενδιαφέρουσες ομιλίες - εισηγήσεις από τους προσκεκλημένους. Την ημερίδα που είχε διάρκεια δύο περίπου ωρών παρακολούθησαν εκτός των διαιτητών και παρατηρητών διαιτησίας που ανήκουν στην Ένωση, παράγοντες και προπονητές σωματείων.

Στο καλωσόρισμά του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας Κος Μανώλης Παλάσκας ευχαρίστηκε την ΚΕΔ/ΕΠΟ για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά τους να υλοποιηθεί αυτή η επιμορφωτική ημερίδα. Ο Κος Παλάσκας αναφέρθηκε στον άνθρωπο - διαιτητή και στο δύσκολο έργο που έχει να επιτελέσει εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου μη παραγνωρίζοντας ότι ανθρώπινα λάθη γίνονταν, γίνονται και θα γίνονται.

Ο πρέδρος της ΚΕΔ Κος Γιώργος Καραμελίδης δήλωσε χαρούμενος που είναι στην Καρδίτσα και χαρούμενος για την επίτευξη της ανόδου από την Αναγέννηση Καρδίτσας ενώ ευχήθηκε να πετύχει ακόμα περισσότερα.

Ακολούθησε ανάπτυξη των κανονισμών της διαιτησίας οι οποίοι και αναφέρθηκαν σε κρίσιμα διαιτητικά ζητήματα με την χρήση βίντεο.

Ο Γιώργος  Δούρος αναφέρθηκε στην ομαδική διαιτησία(στη συνεργασια)  και στην διαχείριση του αγώνα. Ο Γιάννης  Τσαχειλίδης από την πλευρά του επικεντρώθηκε σε θέματα όπως το παίξιμο της μπάλας με το χέρι, το πλεονέκτημα και την διαχείριση των λακτισμάτων. Τέλος, ο Δημήτρης  Καλύβας εστίασε στην αντικανονική χρήση των χεριών έναντι του αντιπάλου και την επίθεση με προϋποθέσεις για γκολ.( προφανη και υποσχόμενη)’