Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

ΣΟ  μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδης εκανε δήλωση για την αποφαση της ΚΕΔ να ορισει τον  Ηλια Σπάθα στον επαναληπτικο του κυπέλλου και εξεφρασε τον σεβασμο του στην αποφαση της ΕΠΟ και της ΚΕΔ  λέγοντας

 «Μας περιμένει ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι, όπου ο καθένας από εμάς θα πρέπει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό προκειμένου να δούμε τον ΠΑΟΚ νικητή.

Σεβόμαστε την απόφαση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και της επιτροπής που όρισε τους συγκεκριμένους διαιτητές για την αναμέτρηση. Πιστεύουμε ότι είναι μια ευκαιρία να αποδείξουν ότι είναι επαγγελματίες και ότι μπορούν με αντικειμενικότητα να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων επιδεικνύοντας τα καλύτερα από τα στοιχεία που τους διακρίνουν ως διαιτητές. Φέρνοντας σε πέρας την αποστολή τους σε αυτό το καθοριστικό ματς έχουν την ευκαιρία να βάλουν ένα τέλος στις φήμες, υποψίες και σκιές του παρελθόντος. Είμαστε βέβαιοι ότι οι ίδιοι, καθώς και εκείνοι που τους επέλεξαν, έχουν επίγνωση της ευθύνης που τους βαραίνει.

Δεν έχω λόγο τώρα να μην τους εκφράσω την εμπιστοσύνη μου και εκείνοι δεν έχουν κανένα λόγο να με κάνουν να την αποσύρω…

Είναι επιθυμία μας η πορεία του ΠΑΟΚ προς τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας να κριθεί αποκλειστικά στο γήπεδο, στο πλαίσιο της ευγενούς άμιλλας και σε μια απόλυτα ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα.

Για αυτό απευθύνομαι και στους οπαδούς μας, ζητώντας τους να ενισχύσουν και αυτοί τον ΠΑΟΚ με αξιοπρέπεια και χωρίς να προκαλέσουν αρνητικά σχόλια. Η πρόκριση είναι σημαντική, ωστόσο σημαντικά είναι και τα παιχνίδια που ακολουθούν στη νέα περίοδο που εισέρχεται ο ΠΑΟΚ.

Καλούμαστε να στηρίξουμε την ομάδα από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Ο,τι κι αν συμβεί στο γήπεδο πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία σεβόμενοι τους κανονισμούς, χωρίς να παρεκκλίνουμε από τους μακροπρόθεσμος στόχους μας. Μπροστά μας έχουμε το πρώτο αγωνιστικό εμπόδιο από τα πολλά που θα ακολουθήσουν στον δρόμο προς την κορυφή. Και εκεί θα φτάσουμε μόνο αν είμαστε ενωμένοι».