Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ο Μάρκο Ντι Μπέλο θα είναι διαιτητής στην αναμέτρηση Αντβέρπ-Ολυμπιακός που θα γίνει την Πέμπτη για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο 40χρονος Ιταλός είχε διευθύνει το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-2 την 1η Ιουλίου του 2020 για τα playoffs.Φέτος είχε «σφυρίξει» στο Σέλτικ-Λεβερκούζεν 0-4 για το Europa League, ενώ μεταξύ των αγώνων που ήταν διαιτητής στη Serie A ήταν τα ντέρμπι Λάτσιο-Γιουβέντους 0-2 και Ρόμα-Ίντερ 0-3.

Βοηθοί του την Πέμπτη θα είναι οι Ντανιέλε Μπιντόνι και Αλμπέρτο Τεγκόνι, ενώ στο VAR θα είναι οι Μίκαελ Φάμπρι και Φάμπιο Μαρέσκα.

Ο ΑΠΕΙΡΟΣ ΣΑΓΚΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ 

Oσον αφορα την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λίνκολν για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League διαιτητης οριστηκε ενας Νορβηγος χωρις εμπειρια (22:00).

Ο λόγος για τον Ρόχιτ Σάγκι, έναν 29χρονο Νορβηγό (με καταγωγή από την Ινδία) που δεν έχει σφυρίξει ποτέ σε αγώνα ελληνικών συλλόγων, παρά μόνο σε ένα φιλικό Δανία-Ελλάδα 1-1 σε επίπεδο Ελπίδων στις 3 Σεπτεμβρίου 2021.

Το ματς της Πέμπτης θα είναι το πρώτο της καριέρας του σε φάση ομίλων. Φέτος ήταν στο Λουντογκόρετς-Σόλιγκορσκ 1-0 για τον πρώτο προκριματικό του Champions League και το Λάτσι-Κραϊόβα 1-0 για τον δεύτερο προκριματικό του Conference League.

 

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Γκέιρ Ίσακσεν και Μόρτεν Γένσεν, ενώ τέταρτος ο Τομ Χάραλντ Χάγκεν.