Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Το περασμένο Σάββατο 1 Ιουνίου 2013 πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο το Τουρνουά Μνήμης και Φιλίας, με νικήτρια και κυπελλούχο την ομάδα των Χανίων, για 1η φορά στην ιστορία του θεσμού. Συγκεκριμένα επιβλήθηκε της διοργανώτριας ομάδας του Ρεθύμνου στον ημιτελικό με 1-0 - κόντρα στη διαιτησία (Ρεθυμνιώτες διαιτητές) - και στον τελικό της ομάδας του Λασιθίου με 3-0.
Η έκπληξη του τουρνουά ήταν η ομάδα του Ηρακλείου, η οποία κατετάγη στην 4η και τελευταία θέση του, χωρίς να εντυπωσιάσει, παρά τη διαφήμιση των προηγούμενων ημερών. Η οργάνωση του τουρνουά ήταν πολύ καλή. Τιμήθηκαν οι συγγενείς των διαιτητών που έφυγαν πρόσφατα από τη ζωή και ακολούθησε δείπνο σε γνωστή ταβέρνα του Ρεθύμνου.
Από τα αξιοσημείωτα του τουρνουά η οργάνωση της ομάδας των Χανίων,(στην αναμνηστικη φωτογραφια με επικεφαλής τον προεδρο του συνδέσμου Παναγιώτη Γιαννακάκη)  που μετακινήθηκε με λεωφορείο στο Ρέθυμνο, έχοντας μαζί της προπονητή, έφορο υλικού, γενικό αρχηγό αλλά και σωστές και όμορφες εμφανίσεις, ενώ έπαιξε και πολύ καλή μπάλα. Δίκαια λοιπόν πήρε το κύπελλο.
Στο τέλος ευχαρίστησαν όλοι τη διοργανώτρια πόλη του Ρεθύμνου και έδωσαν ραντεβού για του χρόνου στα Χανιά.

kypello.jpg