Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Τον Ολυμπιακό Βόλου αντιμετωπίζει το Σάββατο (28/3) ο Εθνικός Σερρών και την Πέμπτη (26/3) έγινε γνωστό ποιος θα διευθύνει τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο ορισμός δεν άρεσε στους Σερραίους, οι οποίοι στη συνέχεια εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση λόγω του ότι ο διαιτητής Γιαννουλάκης και ο βοηθός Καλφάκης είναι από τα Χανιά.

Αναλυτικά: «ΣΕΡΡΕΣ 26/03/2015

ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. 681

ΠΡΟΣ: ΚΕΔ/ΕΠ

ΘΕΜΑ: Ορισμοί Διαιτητών – Παρατηρητή 25ης αγωνιστικής

Κύριοι,

Μετά τον σημερινό ορισμό διαιτητή και Α' βοηθού διαιτητή από τον σύνδεσμο Χανίων για τον αγώνα του Σαββάτου 28/03/2015 με τον Ολυμπιακό Βόλου και σε συνέχεια της με Α.Π. 620 23/01/2015 επιστολής μας, όπου σας ζητούσαμε να ορίζετε διαιτητές από όμορους νομούς, θα θέλαμε να σας εκθέσουμε τα παρακάτω:

Επειδή σεβόμαστε τους διαιτητές που έχουν ορισθεί στον συγκεκριμένο αγώνα ,επειδή δεν έχουμε καμία αντίρρηση – ένσταση σχετικά με την ακεραιότητά τους, αλλά το συνολικό κόστος διαιτησίας – παρατηρητών που υπερβαίνει τις 3.000€ είναι εξωπραγματικό και οδηγεί σχεδόν όλες τις ομάδες σε οικονομικό αφανισμό, σε εποχή πλήρους οικονομικής στενότητας, σας παρακαλούμε να προβείτε στις ανάλογες ενέργειες υιοθετώντας το αίτημά μας.

Με ιδιαίτερη τιμή

Για την ΠΑΕ ΣΕΡΡΕΣ

Σπυρόπουλος Παναγιώτης

Πρόεδρος

ΚΟΙΝ: FOOTBALL LEAGUE».