Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η παρουσία του Άγγλου αρχιδιαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ στο Ηράκλειο για τα τεστ των νέων διαιτητών της Κρήτης, μαζί με την τριμελή ΚΕΔ/ΕΠΟ, έφερε στο επίκεντρο σήμερα την ηρακλειώτικη διαιτησία και η συνάντηση που έγινε το πρωί σε κεντρικό σημείο του Ηρακλείου είχε μπόλικη συζήτηση με πολλά ενδιαφέροντα ζητήματα.

Η παρουσία του προέδρου της ΕΠΣΗ Νίκου Τζώρτζογλου και το τετ-α-τετ με τον Κλάτενμπεργκ είχε ασφαλώς τη δική του σημασία. Άλλωστε τους τελευταίους μήνες έχει δοθεί η ευκαιρία να τα πουν για αρκετές φορές όμως ήταν η πρώτη φορά που ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ φιλοξένησε στην… έδρα του τον Άγγλο αρχιδιαιτητή και δόθηκε η ευκαιρία για μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης.

Μαζί με τον Κλάτενμπεργκ ήταν στο Ηράκλειο και τα μέλη της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ.κ. Μάνταλος, Νικολακόπουλος και Καρατζίκας αλλά και ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Ημαθίας κ. Αναστάσιος Χριστοδούλου, ο οποίος είναι συνεργάτης της ΚΕΔ και ως υπεύθυνος γυμναστής αντικατέστησε στα τεστ που έγιναν στο Ηράκλειο τον κ. Βασίλη Λόλη που απουσίασε λόγω κωλύματος.

Σημαντικές τοποθετήσεις πάντως για θέματα που άπτονται της ηρακλειώτικης διαιτησίας και των αξιολγημένων μελών της στις εθνικές κατηγορίες έκανε και η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΗ που ήταν παρούσα στη συνάντηση δια των κκ. Ιωαννίδη, Χανιωτάκη και Φουκάκη.