Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Λιγο μετα την δημοσιευση της ειδησης για το πρωτοφανές περιστατικό που συνέβη μετα το ματς παιδικών ομάδων οπου ο αντιπρόεδρος του συνδεσμου διαιτητών Αχαιας Δημήτρης Γκοντας επετέθη στον διαιτητή Κώστα Ταξάρχη δεχτήκαμε αλλεπάλληλα τηλφωνήματα από την Πάτρα Ολοι καταδίκαζαν την ενέργεια του Γκόντα αλλα ελεγαν ότι αν η διοικηση του συνδεσμου θελησει να τον διαγράψει δεν εχει το δικαιωμα με βαση το καταστατικό .Αυτο μονο μπορει να το πράξει μια εκτακτη γενικη συνέλευση και επειδη είναι επι προσωπικού θέματος ,η ψηφοφορια πρεπει να είναι μυστική .

Ο προεδρος του συνδεσμου Δημήτρης Παπανικολάου μας γνωρησε ότι από την επομενη μερα του περιστατικου ο Γκόντας κατέθεσε εγγράρως την παραίτηση από το ΔΣ και πλεον η γενικη συνέλευση πρεπει να αποφασισει αφου η διοικηση δεν μπορει να τον διαγράψει αποφαση της γιατι θα κριθει ακυρη .Μας ειπε επισης ότι ο συνδεσμος εκανε αμέσως ενέργειες για να στηρίξει τον διαιτητή αφου ελαβε γνωση πλων των λεπτομερειών και πως κανένας δεν μπορει να παζει με την ιστορία και το κυρος των διαιτητών της Αχαίας

Από άλλη πηγη μάθαμε ότι και η επιτροπή διαιτησιας της ενωσης θα επιληφθει την Πέμπτη και θα τον θεσει εκτος των παρατηρητών που χρησιμοποιούνται στα τοπικα πρωταθλήματα .Απο μια τριτη πηγη πληροφορηθήκαμε πως ο Γκόντας με την παραίτηση του αυτοδιεγράφη από το σωμα των μελων του συνδέσμου .

Μάλιστα προς επιρρωση ολων των παραπάνω   μας παρέπεμψαν στα οσα εγραφε ο ιδιος ο Γκοντας στο facebook ι στην σελίδα των διαιτητών (εν ενεργεία ή μη): «Δεν θα προσπαθήσω να βρω δικαιολογίες…. Δεν έχω λοιπόν να πω πολλά. Φταίω κι πρέπει να πληρώσω! Ζητάω συγνώμη (αν και δεν φτάνει).

 Να είστε όλοι για πάντα καλά και να έχετε επιτυχίες. Συγνώμη και πάλι”

Σημειώνουμε πως το περιστατικό δεν εχει καμμια σχεση με το επαγγελματικό κομμάτι που ο ιδιος ασκει μεταφέροντας με το ταξί του διαιτητες στα γηπεδα.Αυτο είναι δουλειά και εμεις δεν θελουμε να χασει κανενας το ψωμι του για μια βλακεία .