Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Όταν ενας διαιτητης φευγει από το γηπεδο και δεν ασχολειται κανένας μαζι του είναι φανερο ότι πέτυχε στην διευθυνση του.Αυτο συνέβη με τον Τασο Παπαπέτρου στο Αγρινιο οπου αυτή τη φορα σφυριξε Παναιτωλικο και ΠΑΣ Γιάννινα στη σουπερ λίγκα ,κατι που ειχε ειχε κανει και ως ρέφερυ της φουτμπώλ λιγκ Κι ηταν γεμάτος ικανοποίηση  γιατι οι κοποι του ανταμειφθηκαν  και συναντηθηκαν πάλι  και στα μεγάλα σαλόνια .

Παρόλα αυτά ο Αθηναιος διαιτητής δεν κοιταξε συναισθηματισμους αλλα κοίταξε να φέρει σε πέρας την αποστολη του ,κατι που πέτυχε με ανεση αφηνοντας τη μπάλα να παιζει και όχι να είναι στη συνεχεια με τη σφυρίκτρα στο στομα .Ο Δραμινός παρατηρητής Θόδωρος Γκαιταζής ηταν ευχαριστημενος γιατι όλα πηγαν καλα και υπήρχε σωστη διαχειρηση αλλα και αψογη συνεργασια με τους βοηθους του Γιάννη Τουμπακάρη και Ιορδάνη Απτόσογλου αλλα και με τον τεταρτο που ηταν ο διεθνης ρέφερυ Θανάσης Γιάχος.

Για  τη φαση του 31’  οπου οι γηπεδουχοι ηθελαν  να παρει κόκκινη κάρτα  ο Μιχαήλ, ο  Παπαπέτρου θεώρησε-  και συμφωνησε και ο παρατηρητής- ότι ο Μπόγιοβιτς δεν ήταν σε προφανή θέση για γκολ, με δεδομένο ότι έφευγε πλάγια και υπήρχε και δεύτερος παίκτης του ΠΑΣ μέσα στην περιοχή.οποτε σωστα εδειξε την κιτρινη και από το φάουλ που εδωσε προήλθε και το πρωτο τέρμα του Παναιτωλικου.

Εντυπωση προκάλεσε η δηλωση που εκανε μετα τον αγωνα ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Σαββας Παντελίδης ο οποιος αφου ειπε πως η ομαδα του επαιξε καλα και πως το αποτέλεσμα του αφηνει πικρία ,σταθηκε και στη διαιτησια λέγοντας» Συγχαρητήρια και στους διαιτητές. Μερικές φορές γκρινιάζουμε άδικα" κατέληξε.