Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

 χρήστης 

Spiros Kolitas

 αισθάνεται περήφανος.

2 ώρ.  · 
 
Προσωπικοί και επαγγελματικοί λόγοι με οδηγούν στην απόφαση να κλείσω ένα κύκλο 16 χρόνων, αποχωρώντας από τον χώρο της διαιτησίας!
Έναν κύκλο που ξεκίνησε το 2004, από τα τοπικά γήπεδα της Κέρκυρας, και συνεχίστηκε για 6 χρόνια στην Δ’ Εθνική, 4 χρόνια στην Football League και κλείνει με 3 χρόνια SuperLeague 2.
Νιώθω πολύ τυχερός που έζησα όλο αυτό το υπέροχο ταξίδι, έχοντας καταβάλει κάθε προσπάθεια για το καλύτερο και πιο δίκαιο αποτέλεσμα προς όλους, ομάδες, ποδοσφαιριστές, αξιωματούχους αλλά και συναδέλφους.Μέσα από τον χώρο της διαιτησίας έκανα πολλούς φίλους, γνώρισα ανθρώπους και ταξίδεψα σε υπέροχα μέρη ανά την Ελλάδα.
Αρχικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές, και φίλους πλέον, για την συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια στους αγωνιστικούς χώρους. Επίσης, θα ήθελα να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αξιωματούχους / προπονητές για την συνεργασία που είχαμε. Οφείλω όμως και να ζητήσω μια ειλικρινή συγγνώμη για όποιες λάθος αποφάσεις πήρα άθελά μου όλα αυτά τα χρόνια.
Επιπλέον, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους Διαιτητές και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια και μόνο επιτυχίες σε αυτό το δύσκολο έργο. Ήταν τιμή και χαρά μου που τους γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί τους.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σύνδεσμο Διαιτητών Κέρκυρας, για την στήριξη του από την πρώτη μέρα έως και σήμερα, τον Σύνδεσμο Διαιτητών Λασιθίου, που με δέχτηκε και με αγκάλιασε αυτά τα δύο χρόνια που ήμουν εκεί, και βέβαια θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Φίλους και Μέλη της ΕΔ Κέρκυρας κ. Πουλημά και κ. Κούλια για την στήριξη τους και την βοήθεια τους όλα αυτά τα χρόνια.
Αποχωρώντας από την ενεργό δράση, έχω να θυμάμαι μόνο καλές στιγμές και νιώθω ευγνώμων που μπήκα σε αυτόν τον καταπληκτικό χώρο και έζησα αυτό το υπέροχο και μοναδικό ταξίδι.
Με εκτίμηση,
Κολυτάς Σπύρος
Διαιτητής SuperLeague 2
ΣΔΠ Κέρκυρας