Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Στο Ρέθυμνο βρέθηκε  ο Γιώργος Δούρος  και αφιέρωσε μια  μέρα όχι μονο στην ημερίδα που διοργάνωσεε η επιτροπή διαιτησιας της ΕΠΣ Ρεθύμνου αλλα ασχολήθηκε επισταμένα και με την σχολή διαιτησιας ( την οργανωσε η ΕΔ σε συνεργασια με τον σύνδεσμο διαιτητών Ρεθύμνου) οπου εκανε μάθημα και στη συνέχεια εγιναν παρουσια του οι εξετάσεις των 15 υποψήφιων ρέφερυς

Στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε σε αιθουσα ξενοδοχείου του Ρεθύμνου ο Γιώργος Δούρος εκανε μια μεστη ομιλία που περιελάμβανε ολη την γκαμα των κανονων διαιτησιας με την χρησιμοποίηση των οπτικοακουστικών μεσων Είναι χαρακτηριστικό ότι παροντες ηταν διαιτητες βοηθοι και παρατηρητες απ ολες τις ενώσεις της Κρήτης .

Ενδεικτικά ηταν από το Ρέθυμνο ο Μιχάλης Βοσκάκης με τον βοηθό σ.λιγκ  Γιώργο Σταυρουλάκη ,τον διαιτητή Γ εθνικης Γ.Σταυρουλάκη τους  βοηθούς Κομκοτό Βερζυγιαννάκης τους διαιτητες Δ εθνικής Παπαδόπουλο και Χατζημπεκιάρη κ.α Ηταν επισης ο παρατηρητής και μέλος της ΕΔ Δ.Χριστοδουλάκης .

Από τα Χανια ηταν οι παρατηρητές και μέλη τηςΕΔ της ενωσης Α.Κουρκούνας.Δ. Δεδότσης  και ο διαιτητής Δ εθνικης Μπερτάκης .Απο το λασήθι ο βοηθός Β εθνικής Βλάσσης ,ο διαιτητής Κοκκινάκης ,ο παρατηρητής Δ εθνικης Ε. Παπαδάκης .Απο το Ηράκλειο ηταν το μέλος της ΕΔ της ενωσης και παρατηρητής Β εθνικης Γ.Ιωαννίδης ,ο βοηθός Γ εθνικής Δασκαλάκης  .

Τον Δούρο παρουσίασε ο προεδρος της ΕΠΣ Ρεθύμνου Γιώργος Σταράκης ενώ ο αρχιδιαιτητής και προεδρος του συνδεσμου Κυριάκος Δελήμπασης του απένειμε τιμητικη πλακέττα ,Αισθηση εκανε η ομιλία του προέδρου της ενωσης ο οποιος στους αξιολογημενους και μη διαιτητες του Ρεθύμνου τονισε με εμφαση¨ επειδη ειμαστε σε προεκλογικη περίοδο θα πρεπει να αποδωσετε όπως κανετε παντα δικαιοσύνη Δεν θελω να ξεχωρίζετε ομάδες δικές μας και δικές τους .Πρεπει να το τηρησετε σαν κορη οφθαλμου αυτό που σας επισημαινω γιατι μ αρεσει να πορεύομαι με διαφάνεια και δικαιοσυνη και χωρις ευνοια για να βλεπω ολες τις ομάδες μελη μας με το ιδιο μάτι «